Iepazīstieties - Granti!

Iepazīstieties - Granti!

23. May 2010, 12:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Patrika tētis Rolands.

{pic:1}

Tētis Rolands ir vis vis vis burvīgākais tētis savam nu jau gandrīz 4 mēnešus vecajan dēlēnam Patrikam - Rolandam.


Jau tad, kad mazais bija puncī, mans vīriņš gādīgi rūpējas par mums. Vienmēr sekoja, vai esam veselīgi paēduši, atpūtušies un izgulējušies.


Arī dzemdībās bija mans lielākais un stiprākais atbalsts. Viņš bija pirmais no mums, kurš paņēma mazuli rokās un samīļoja. Redzēju lepnumu viņa acīs, jo bija piedzimis VIŅA dēls, viņa pirmdzimtais.


Viņš bija tas, kurš pirmais mainīja autiņbiksītes un mazgāja dupsi. Naktīs nenogurstoši cēlās augšā, kad, mazajam guļot, bija izkritusi sosīte.


Varētu pat teikt tā, ka pirmos divus mēnešus es mazo drīkstēju paturēt tikai tad, kad bija jābaro, jo visu pārējo laiku viņš bija ar tēti. Man vajadzēja tikai gulēt un atpūsties, lai ražotos piens, kas bija nepieciešams dēlam.


Mūsu tētis ir pats labākais, jo, pat atgriežoties no nogurdinošas darba dienas mājās, viņš vienmēr taisnā ceļa dodas pie mazā un visu vakaru pavada kopā.


Ne reizi neesmu dzirdējusi burkšķēšanu, ka noguruma dēļ viņš nevar paauklēties ar dēlu. Pat naktī vienmēr ir gatavs celties, lai noskaidrotu, kapēc mazais ir sācis rosīties - vai tas ir izsalkums, vai vienkārši izkritusi sosīte.

 

Pateicībā par to dēlēns, tētim pārrodoties no darba mājās, vienmēr apvelta viņu ar savu apburošo smaidu.  Mūsu tētis ir vislabākais tētis un visgādīgākais vīrs un par to mēs viņu ļoti mīlam. :)

Inguna Granta

Piesaki jūsu tēti konkursam "Mūsu mīļais tētis" arī Tu un laimē dāvanas no Huggies un Dailes teātra! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!