Gaidām atsauksmes par spirulīnu

Gaidām atsauksmes par spirulīnu

14. Aug 2012, 14:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs allaž cenšas pārsteigt ikvienu ar jaunām, interesantām idejām, un arī šī reize nav izņēmums! Tāpēc aicinājām pastāstīt par "zaļo" dzīvesveidu, dodot iespēju kādai no jums laimēt! Un tātad - kurš pie šīs iespējas šoreiz tiek?

Ieskaties iesūtītajos stāstos par zaļo dzīvesveidu:

Zaļš un zaļāks - Lauvinja

Nedaudz par "zaļo" un manu attieksmi pret to - Nosiguldas

Zaļi centieni zaļākai dzīvei - Lindamaple

Balviņa

Iespēja testēt spirulīnu no Raw Garden

Spirulīna ir zaļā aļģe, kas aug sāls ezeros tropiskajā klimatā. Tās zili zaļā krāsa norāda uz lielo hlorofila daudzumu aļģē. Hlorofils piedalās sarkano asins ķermenīšu veidošanā un bagātina asinis ar skābekli.  

Spirulīna ir bagātīgs olbaltumvielu avots un stiprina imūnsistēmu. Spirulīna satur līdz 70% olbaltumvielu, tai skaitā visas neaizstājamās aminoskābes. Tā normalizē svaru un asinsspiedienu, samazina sirds -asinsvadu slimību un vēža risku.

Spirulīna ir spēcīgs antioksidants un tās sastāvs ir ļoti bagāts ar A, B1, B2, B6 un K grupas vitamīniem.

Spirulīna satur 50 reizes vairāk dzelzs nekā spināti, 25 reizes vairāk kalcija nekā piens un 6 reizes vairāk olbaltumvielu nekā olas.

Ieteicamā dienas deva: no 10-20 tabletēm dienā, sportistiem no 20- 40 tabletēm dienā. Iesakām cilvēkiem ar paaugstinātu fizisko un psiholoģisko slodzi, veģetāriešiem, vegāniem, sportistiem.

Nu ko, un uzminiet, kuras tiek pie lieliskās testēšanas iespējas?

Tieši tā - testēt varēs visas trīs konkursa dalībnieces: 

LAUVINJA

LINDAMAPLE

NOSIGULDAS

Apsveicam! Balviņu izņemt var Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1, otrajā stāvā līdz 20.jūlijam darba dienās no 12:00 līdz 18:00, tad jūsu otrais uzdevums ir tās testēšana un trešais uzdevums - atsauksmju iesūtīšana līdz 31.jūlijam ieskaitot.

GAIDĪSIM IESŪTĪTĀS ATSAUKSMES ŠEIT!