Esam atgriezušies mājās!

Esam atgriezušies mājās!

01. Apr 2011, 12:28 mamma27 mamma27

Sveiki! Tad nu es arī izdomāju,ka sākšu rakstīt blogu.

 

Pēc ne visai patīkamu dienu pavadīšanas slimnīcā,esam atgriezušies mājās. Adrianam ar veselību pagaidām ir normāli. Par saslimšanu varat lasīt te.

 

Cītīgi ievērojam ārsta norādījumus, dzeram zāles,kuras ir diezgan stipras,bet nepieciešamas. Vēl jau priekšā atrādīšanās dakteriem un jauna ģimenes ārsta meklējums,kurš nebūt nav viegls pasākums.Jo manis izvēlētie ārsti atsakās reģistrēt bērnu,jo nav viņu teritorija.

 

Bet tagad par patīkamāko!


Vakar pirmo reiz pēc divu nedēļu slimošanas devāmies ārā ieelpot "svaigo" Rīgas gaisu. Adrians bija tik laimīgs,ar prieku skrēja pēc botiņām  un nesa ,lai velku ātri kājās. Sita plaukstiņas un nevarēja sagaidīt ,kad tā mamma satūļāsies.

 

Ļoti liels pārsteigums mūs sagaidīja,kad izgājām koridorī un Adrians paskatījās pa logu. " Pārsliņas krīt!" -viņš iesaucās! Skats bija neaprakstāms,jo tik tiešām sajūta,ka ārā krīt sniegs. Papeļu pūkas ir pārņēmušas mūsu mājas apkārtni.  :)

 

Vasara ir sākusies,to var just ne tikai paskatoties termometrā,bet arī ejot pastaigā gar vietējo tirgu. Zemenes,zemenes, zemenes. Tā kā saldējumu Adrians vēl ēst nedrīkst,tad nu ,lai mazajam prieks ,palutinājām viņu ar putukrējumu un zemenēm. Tā smarža jau protams ir labāka,kā garša,bet tā pat,tās sajūtas,ka ir vasara ,drīz būs Jāņi......Un arī pirmās zemenes omītes dārzā jau gaida ierodamies mazo ēdāju.

 

Ilze un Adrians

 

***

Vēlies regulāri blogot un stāstīt par ikdienas gaitām? Iesūti ziņu šeit!

11. Jun 2010, 17:28

Malači !!!
🌷

Muuna Muuna 11. Jun 2010, 16:43

Prieks par jums! Veseļojieties, lai varat tikt pie saldējuma 😉