Emīlija uzsāk mācības!

Emīlija uzsāk mācības!

15. Aug 2011, 18:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Es jau labu laiku esmu atmetusi cīņu , lai Emīlija tiktu bērnudārzā. Bet nu jau kādu laiku Emīlija izrādija krietnu lielu vēlmi pēc nodarbībām.

 

Tā nu aizvadītā nedēļa bija Emīlijas pirmā skoliņas nedēļa. Emīlija apmeklē estētikas skoliņu Altanovas ielā 6 kur ir Rīgas Domes bērnu attistības centrs. Gan Emīlija , gan es esam stāvā sajūsmā par šo iestādi. Šī vieta jau bīja tad kad es vēl biju knauķis. Šeit var apgūt ļoti plašas iemaņas- dziedāt, dejot, gleznot , spēlēt teātri.... Tā nu es Emīliju pieteicu uz estētikas skoliņu, kurā nodarbības ir tādas pašas, kā bērnudārzā- angļi val., veidošana, ritmika, dziedāšana...... Nodarbības ir četras reizes nedēļā no pusvienpatsmitiem lidz vieniem. Pasniedzējas ir ļoti brīnišķīgas un pieredzējušas. Kā arī divreiz nedēļā Emīlija vakaros iet uz tautas dejām- viņa būšot tautumeita. Mans bērns, neskatoties uz to ka pirmo reizi apmeklē viena pati nodarbības, ļoti ātri iejutās visās aktivitātēs un ir ļoti apmierināta. Un vēl mani ļoti iepriecināja samaksa- estētikas skoliņa 10Ls mēnesī, dancošana 2Ls mēnesī.

 

Un vēl vairāk es priecājos , ka viena no aktīvajām mammām ir nokārtojusi, ka kamēr mūsu mazuļi dejos, mēs mammas vingrosim. Vai tas nav forši!

 

Ielūkojies http://www.bjcaltona.lv/ ,varbūt jums arī noder!