Crocs skolai un bērnudārzam

Crocs skolai un bērnudārzam

26. Jul 2011, 11:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Viegli, ērti, koši, krāsaini un stilīgi – kopš Latvijā nopērkami CrocsTM apavi, to pielūdzēju skaits strauji palielinās gan bērnu, gan pieaugušo vidū. Rudens sezonas kolekciju veido zābaki, šņorējamas kurpes un apavi ar silto vilniņu. Bet vasaras sezonas modeļi pārceļo uz iekštelpām un lieliski kalpo kā maiņas apavi bērnam esot skolā vai bērnu dārzā.

 

No pavasara CrocsTM apavi nopērkami to specializētajā veikaliņā Spicē. Pašlaik aktuāli ir rudens un ziemas apavu modeļi bērniem un pieaugušajiem, kā arī visu bērnu iemīļotie licenču modeļi – ar Zibeni Makvīnu, Skūbiju Dū, Betmenu un Pelnrušķīti.

 

Siltām un sausām kājām

Rudens un ziemas sezonai CrocsTM piedāvā zābakus un slēgtus modeļus ar vilniņu, atsevišķos modeļos – kombinācijā ar ūdens necaurlaidīga auduma, dabīgās vai mākslīgās ādas detaļām. Dažu modeļu zoles klātas ar gumijas kārtiņu, kas samazina slīdamību. Siltie modeļi pieejami arī šī gada populārākajai - retro kolekcijai Crocband,

 

Kāpēc bērniem patīk CrocsTM?


Jo tie ir viegli, ērti, košās krāsās un virkne modeļu ir rotāti ar iemīļotu multfilmu varoņiem! Lielāko daļu Crocs apavu var viegli uzvilkt un novilkt bērns pats. Tā kā apavi ir brīvi, tie nespiež un neberž kāju. Uz basām pēdām Crocs droši var valkāt visu vasaras sezonu, bet iestājoties aukstākam laikam apavos ievilkt zeķes vai izvēlēties modeli ar vilniņu.

 

Bērni ir sajūsmā par Crocs apaviem ar dažādu multfilmu varoņu tēliem – Zibeni Makvīnu, Sūkļu Bobu, Betmenu, Spaidermenu, Pelnrušķīti vai Skūbiju Dū. Šādas kurpes ir gandrīz kā rotaļlietas, turklāt tās var rotāt ar CrocsTM aksesuāriem JibbitzTM. Vecumā, kad bērniem patīk iejusties dažādu pasaku varoņu tēlos, šādas kurpes kļūst gandrīz vai par bērna identitātes daļu.

 

Kāpēc CrocsTM patīk bērnu vecākiem?

Visi CrocsTM apavi ražoti no patentēta slēgtu šūnu materiāla CrosliteTM. Šis materiāls tiek izmantots tikai CrocsÔ apavu ražošanā un ir ārkārtīgi viegls, antibakteriāls, pielāgojas pēdas formai un mazina slodzi uz kājām – rada ilūziju, ka zem pēdām ir gaisa spilventiņi. Tas neuzsūc aromātu, nomāc baktēriju un sēnīšu veidošanos un ir ļoti viegli nomazgājams ar ziepjūdeni. No CrosliteTM ražotus apavus var droši valkāt uz basām kājām.

 

Rudens un ziemas sezonas modeļiem no CrosliteTM visbiežāk veidota apakšējā daļa, kas pasargā kājas no mitruma. Silta un mīksta vilniņa kurpju un zābaku iekšpusē silda pēdas un padara CrocsTM apavus piemērotus valkāšanai arī aukstās ziemas dienās. Ziemas modeļi visbiežāk jāizvēlas vienu izmēru lielāki, nekā vasaras – lai pietiek vietas vilniņai un zeķēm. Vilniņu var viegli izņemt un izmazgāt.

 

Jāuzmanās no viltojuma


Galvenā vizuālā atpazīšanās zīme ir logo, kas redzams uz visiem CrocsTM apaviem. Tas atrodas vai nu uz sānu podziņām, fiksējošās lentas, apakšējās un iekšējās zoles. Dažiem auduma modeļiem CrocsTM emblēma ir uzšūta vai piešūta. Protams, pietiek paņemt apavus rokās, lai sajustu atšķirību, bet īpaši tā izjūtama valkājot.

 

Kā radās CrocsTM un JibbitzTM?

CrocsTM zīmols tika radīts 2002. gadā un tā autori ir trīs draugi – burātāji. Neparastais vizuālais risinājums apvienojumā ar unikālu materiālu ātri vien iekaroja miljoniem cilvēku sirdis visā pasaulē. Sākumā tie bija burāšanas fani, tad ārsti, māsiņas, oficianti, piegādes auto vadītāji, dārznieki, pastnieki, šefpavāri, modes fani un daudzi citi. Pat pasaules mēroga šovbiznesa zvaigznes nespēj pretotājs košā un dzīvespriecīgā CrocsÔ valdzinājumam. Šos apavus nēsā Mets Daimonds, Džeks Nikolsons, Alīsija Silverstone, Vals Kilmers, Als Pačino un viņa bērni, Parisa Hiltone, Goldija Houna, Adams Sendlers, Izabella Roselini, Terija Hačere un daudzi citi. Un šādi tikai dažu gadu laikā trīs draugu uzņēmums izaudzis starptautiskā apavu impērijā!

 

Pašlaik Crocs vairs nav iedomājams bez kurpju aksesuāriem JibbitzTM, ar kuru palīdzību katrs var personalizēt savas kurpes un mainīt tās atkarībā no noskaņojuma.

 

Ideja par Jibbitz™ dzima 2005. gadā kādas vidusmēra amerikāņu ģimenes pagrabstāvā Bulderā, Kolorādo. Mājsaimniece Šerija Šmelcere (Sheri Schmelzer), rotaļājoties kopā ar saviem trīs bērniem, nolēma izdekorēt ģimenei piederošos 12 Crocs apavu pārus. No māla un kalnu kristāliņiem Šmelceru ģimene izveidoja rotājumus, kas perfekti iegūla Crocs kurpes augšpusē esošajos caurumiņos. Šerijas vīrs, ieraudzījis savdabīgo rotājumu, saskatīja potenciālu radīt unikālu zīmolu – īpaši Crocs™ apaviem radītu aksesuāru līniju. Pašlaik pieejami jau vairāk nekā 1100 Jibbitz™ dizaini.

 

Pievienojies Crocs!


Kad CrocsTM radīja savus pirmos apavus, tā bija revolūcija apavu industrijā. Sākumā tie smīdināja, tad pārsteidza ar funkcionalitāti un ērtumu un ātri vien kļuva par apavu industrijas fenomenu. CrocsTM tirgotāju pieredze visā pasaulē ir apliecinājums – cilvēki, kas nopērk vienu CrocsTM pāri, drīz kļūst par šī zīmola faniem un veikalā atgriežas atkārtoti, līdzi ņemot arī citus ģimenes locekļus.

 


 

 

Crocs apavus pērc Crocs konceptveikalā t/c "Spice" Lielirbes 29!