Cītīgi strādājam kopā ar Adrianu!

Cītīgi strādājam kopā ar Adrianu!

05. Apr 2011, 16:44 mamma27 mamma27

Tad nu arī mums ar Adrianu ir beidzot sākušās darba dienas. Adrianam bērnudārzā atvaļinājums,bet man vēl šī nedēļa jānostrādā. Lai jautrāk strādājas, dēliņš brauc līdz uz darbu un palīdz. Neaizvietojams palīgs!!!

 

Saliek mapītes kaudzītē, aiznes nevajadzīgās mantas uz miskasti, pieslauka telpas un pa reizei uzēd kādu konču:)

 

Nu jau Adrians palicis tik saprotošs, ka ir ar mieru man arī palīdzēt nest kādu maisiņu un neprasās opā,kad nākam no veikala. Izkrāmē iepirkuma maisu, pats zin ,kur kas jāsaliek. Apbrīnojama atmiņa tik mazam bērnam. Bet iespējams ,tas ir normāli,bet manā dzīvē,tas viss pirmo reiz,tāpēc prieks par katru sīkumu ,ko mazais ir apguvis. 

 

Arī mēs ,kā jau daudzi, uzķērāmies uz lielajām akcijām un iepirkām Huggies. Kaut arī cītīgi cenšamies iet uz poda, tā pat jau ārā vēl ir jāvelk un uz gulēšanu arī. Biksītes mums ir ļoti patikušas jau visu laiku.Bet nu tā kaste ir vienkārši dievīga:) Var izmantot gan kā krēsliņu,gan kur pakāpties,lai tiktu klātvajadzīgām un arī nevajadzīgām lietām,gan kā galdiņu.

 

Bet ne jau tikai labas lietas notiek. Adrians ir arī  apguvis daudzas palaidnības. Pēdējā laikā ļoti patīk ņemt visu kas pa rokai-grāmatu, spainīti, mantu,karoti, un sist. Vakar es piemēram dabūju pa galvu ar plastmasas spaini. Trakākais jau ,ka no aizmugures un pilnībā negaidīti. Tad arī laikam pirmo reizi no manis dabūja mazliet pa dibenu. Vai vajadzēja,nezinu?! Bet nu tāda lieta kā nedrīkst,mammai sāp,kaut kā neiedarbojas jau pāris dienas.Tad nu es neizturēju.

 

Esmu ievērojusi ,ka viņš ļoti cenšas pārbaudīt gan manu,gan vīra pacietību. Skatoties acīs dara lietas ,kuras nedrīkst un gaida mūsu reakciju. Laikam jau tā ir vecumposma īpatnība,kad bērns cenšas iemācīties gan kā reaģēt situācijās,gan arī ko tad īst var,ko nevar darīt un kādas sekas ,tad ir tam,ja izdara ko neatļautu.

 

Šoreiz un tādas ne visai pozitīvas,bet ar vielu pārdomām, beidzu rakstīt.

 

***

Vēlies blogot Māmiņu Klubā? Iesūti savu stāstu šeit!

15. Jun 2010, 17:03

Mūsu meitai Ancei arī šobrīd topā ir vecāku pacietības testi.Kad kaut ko negrib darīt, vienkārši izliekas, ka nesaprot, ko viņai saka. Lai cik dusmīgu seju mēs netaisītu, viņa sataisa lielas acis un skatās acīs tik ilgi, kamēr es vai tētis neiztur un sāk smieties 😃