"Bez tabu" Evelīna laidusi pasaulē meitiņu

"Bez tabu" Evelīna laidusi pasaulē meitiņu

03. Aug 2011, 23:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Populārā TV3 raidījuma Bez tabu vadītāja Evelīna Strazdiņa (attēlā), kura ilgus gadus televīzijas skatītājiem bija pazīstama kā Kovaļevska, 18. septembrī kļuvusi par māmiņu savam trešajam bērnam – viņa laidusi pasaulē meitiņu, vēsta žurnāls Privātā Dzīve.


Pirms nedēļas dzimusī meitiņa ir Evelīnas un viņas vīra, informācijas tehnoloģiju speciālista Ivara Strazdiņa, pirmā kopīgā atvase, bet abu ģimenē jau aug Evelīnas bērni no iepriekšējām attiecībām - 13 gadus vecais Fridrihs un 11 gadus vecā Beatrise.

 

Evelīna ar Strazdiņu oficiāli attiecības noformēja aizvadītā gada vasarā, un par šīm laulībām nebija informēti pat viņas kolēģi, kuri par notikušo uzzināja tikai pēc tam, kad raidījuma vadītāja bija nomainījusi savu uzvārdu.

 

Pirms attiecībām ar Ivaru Strazdiņu Evelīna dzīvoja kopā ar televīzijas producentu Juriju Gravi.

 

Evelīnas dēls šogad uzsāka mācības Rīgas Valdorfskolas 7. klasē, bet meita mācās šīs pašas skolas 5. klasē. Savukārt portālā draugiem.lv izvietotā informācija liecina, ka katram no bērniem ir savs uzvārds - Fridrihs pieņēmis mātes tagadējo uzvārdu Strazdiņš, bet Beatrisei ir tēva uzvārds - Grave.

 

mango.lv

Foto: F64