Bez Crocs apaviem nekur!

Bez Crocs apaviem nekur!

17. Jul 2011, 14:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tas nu ir fakts – tiklīdz bērnudārznieks uzvelk kājās košos un ērtos CrocsTM apavus, tā nodabūt tos nost vairs nav iespējams.

 

Bērni ir sajūsmā par kurpītēm ar iemīļotu multfilmu varoņu attēliem un simboliku, iespēju rotāt tās ar īpašajiem Crocs aksesuāriem JibbitzTM vai staigāt tieši tādos pašos apavos kā mamma vai tētis.

 

Crocs apavi ražoti no patentēta materiāla CrosliteTM, kas ir ārkārtīgi viegls, ergonomisks, antibakteriāls un neuzsūc aromātu. Kurpes viegli nomazgāt ar ūdeni un ziepēm, bērns pats tās var viegli uzvilkt un novilkt. Kāja tajās tiek stingri fiksēta, pateicoties aizmugurē esošajai lentai un paaugstinātai papēža daļai. Kurpju augšpusē esošie ventilācijas caurumiņi nodrošina gaisa apmaiņu un pēdu ventilāciju, kā arī kalpo kā dekoratīvs elements - tos var rotāt ar bērnu vidū iemīļotajiem JibbitzTM aksesuāriem.

 

 

CrosliteTM materiāla ergonomiku apliecina sertifikāts - valkājot no šī materiāla ražotus apavus, slodze uz muskuļiem ir pat par 62% mazāka, nekā staigājot ar basām kājām. Ķermeņa siltuma ietekmē tas pielāgojas pēdas formai un ilgstoši nodrošina ērtumu. Zoles iekšpusē esošās rieviņas masē pēdas un veicina asinsriti. Materiālu viegli notīrīt ar ūdeni un ziepēm, tas ir antibakteriāls.

 

Crocs apavi bērniem visplašākajā klāstā Latvijā pieejami Crocs konceptveikalā Spicē.

 

Piedalies FOTOblogu konkursā: "Meklējam rudens dārgumus dabā!"

 


 

IESŪTI SAVU FOTOBLOGU ŠEIT!

 

Crocs apavus pērc Crocs konceptveikalā t/c "Spice" Lielirbes 29!