Ak, šī saaukstēšanās!

Ak, šī saaukstēšanās!

21. Jul 2010, 17:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Arī topošajai māmiņai Ligitai uzglūnējis rudens vīruss, kas laupījis viņai veselību un piegādājis iesnas. Uzzini, kā Ligita cīnās ar saaukstēšanos!

{smallpic:1}

Laikā, kad aptiekās sāk pietrūkt zāļu, mums visiem būtu vairāk jācenšas sevi saudzēt. Tā nu arī es lietoju homeopātiskus līdzekļus un lieki nekur ārpus mājas nepārvietojos. Īpaši ar sabiedrisko transportu. Vēl tikai nedaudz līdz mazuļa dzimšanai, tāpēc jābūt īpaši piesardzīgai. Pagājušās nedēļas nogalē arī mani noķēra saaukstēšanās, tāpēc šobrīd ārstējos. Esmu bruņojusies ar vitamīniem un dzeru daudz tējas ar medu.

 

Protams, kamēr mūsu grūtnieces un visi citi, kas skaitās paaugstināta riska grupā saņems jaunās pretgripas potes, domāju, ka situācija jau būs kļuvusi ļoti nopietna. Nez, vai tas ir optimisms no mūsu valstsvīru puses vai kārtējā „pamošanās” pēc sapņa par to, ka H1N1 ir tikai bubulis un mūsu valsti neskars..

 

Domāju, ka pārāk novēloti un ķēdes reakcija ir sākusies arī pie mums, bet, laikam jau šajā krīzē jāsaka paldies par to, ka ir pieņemts lēmums, ka tās potes tomēr būtu jāiepērk. Ar savu ginekoloģi vienojāmies, ka nogaidīsim, kamēr mana saaukstēšanās pāriet un tad tiekamies, citādi nav nekāda patikšana pa poliklīnikām staigāt, kur visi klepo virsū un arī Gulbja laboratorija parasti pilna ar cilvēkiem. Labi, ka ARSā ir tāda, kā es to saucu, grūtnieču podziņa – tad nav ilgi jāuzkavējas un 5 minūtēs jau analīzes nodotas. Prieks, ka gaidāmajam mazulim jau praktiski viss ir sagādāts un atkrīt staigāšana pa lielveikaliem..

 

Esmu pamanījusi, ka jau labu laiku man patīk dienas vidū nosnausties. Vai tikai daba negatavo mani jaunajam režīmam, kad gulēšanā būs jāpiemērojas bēbītim un jāmēģina pagulēt līdz ar viņu! Starp citu, agri no rītiem, kad noskan modinātājs, kas liecina, ka vīram jāceļas uz darbu, aizgulēšanās ir pilnīgi neiespējama, jo mazais „klauvējas” tik ilgi, kamēr abi esam ārā no gultas, it kā cenšoties pateikt, ka arī man laiks celties un gatavot brokastis. Tā nu es ceļos arī. Šķiet, ka viņš modinātāju dzird tikpat labi, kā mēs :)

 

Ligita

 

Par tatutas līdzekļiem pret saaukstēšanos un gripu vari lasīt ŠEIT!

12. Nov 2009, 14:20

Veselību, spēku un izturību....!!!

12. Nov 2009, 12:18

novelu atru izveselosanos.

12. Nov 2009, 08:52

Galvenais tagad domat gaišas domas un veseļoties!😉

rita123 rita123 12. Nov 2009, 08:16

Veseļojies😀

12. Nov 2009, 05:14

visi sakusi virusoties... ☹
veselojies!