Adrians un tehnoloģijas

Adrians un tehnoloģijas

21. Mar 2011, 11:17 mamma27 mamma27

Kā jau visiem bērniem arī Adrianam ļoti patīk visāda veida tehnoloģijas.

Pirmā lieta ,ko viņš savā dzīvē aptautīja un nogaršoja bija mammas telefons.

Nu diemžēl , ar to arī viss beidzās:) -mammai. Jo telefons pēc pāris mēnešu ēšanas palika ar baltu ekrānu. Bet kopumā ņemot laba lieta lai uz mirkli novērstu mazuļa uzmanību.

Nākamais laikam parādījās Adriana redzeslokā dators-tur tika rādītas bildes, skanēja mūzika. Un tagad jau arī multenes. Un it kā jau nav veselīgi skatīties multenes datorā, bet tur es vismaz parādu mūsu bērnības vakara pasaciņu, zaķīša pirtiņu, sisidru. Viņam ļoti patīk un nav jāskatās tās briesmīgās japāņu šausmenes.

Tad nu mūsdienās datoru izmanto arī sazināšanās nolūkos.Ļoti feini ir papļāpāt ar krustmāti skaipā un arī redzēt viņu.

Vēl pēdējie vārdi pirms došanās laukā.

Un kur tad bez telefona!!! Nu jau tas tiek izmantots pavisam savādākos nolūkos kā 6.mēnešu vecumā.

 

Jāsarunā randiņi, jāpapļāpā ar omīti, jāzvana tētim un jāprasa cikos būs mājās.....

Jautrākais atgadījums ar telefonu bija, kad es pēc vannas atstāju Adrianu gultā sēžot, aizskrēju uz wc. Nāku atpakaļ un dzirdu ,Adrians ar kaut ko runā. Ieejot istabā redzu-džeks sēž ,telefons rokā. ieraugot mani, telefonu noņem no auss, paskatās un saka -Omīte zvana! Pieliek atpakaļ pie auss un runā-Minka sliņķis, tetis piču paču.Un tad jau klausās ko saka omīte. Es jau protams,pirmajā mirklī nemaz nebiju tik pārliecināta ,ka tiešām zvana omīte. Jo varēja jau zvanīt arī kāds cits. Bet nu Adrians pacēla telefonu un jautri pļāpāja. Tad es sapratu-mūsdienu jaunatne visu apgūst daudz ātrāk.:)

Nu nav jau tā, ka mēs tikai izklaidējamies ar mūsdienu tehnoloģijām. Mēs arī strādājam. Protam ieslēgt veļasmašīnu,tiklīdz mamma ir ieslēgusi kontaktā. Jā,start pogu ļoti labi pazīst.

 

Nu jau arī apgūstam prasmi ieslēgt un izslēgt TV ar pulti,jo tētim ļoti patīk vis kaut ko iemācīt, nedomājot par to ,vai vajag vai nē.

 

Un, protams, mūsu lielākais darbs bija iemācīties rīkoties ar matu griežamo mašīnīti.

Adrians palīdzēja tēti sagatavot vasaras sezonai.:) Nost ar garajiem matiem,vasara sākusies. Pats gan neparakstījās šai procedūrai.

 

Jā, un pavisam piemirsu-Māmiņu kluba mājas lapa,kurā ir tik daudz bebīšu un var redzēt arī sevi šad tad ,Adrianam arī ļoti patīk.

 

***

Piedalies arī Tu bilžu un stāstu konkursā un laimē grāmatu no "Zvaigzne ABC"! Vairāk par konkursu lasi šeit!

04. Jun 2010, 10:24

Frizierbilde - labais! 😉

04. Jun 2010, 09:53

Ļoti labs stāsts. 😀