Adrians atpūšas laukos

Adrians atpūšas laukos

16. Apr 2011, 22:32 mamma27 mamma27

Tā kā uz Jāņiem devāmies ciemos pie omītes uz laukiem ,tad nu mazliet esam atpalikuši no interneta vides. Bet neskatoties uz to,tomēr atradu iespēju tikt pie datora un uzrakstīt mazu blogu par to ,kā mums iet laukos.


Adrians ir ļoti apmierināts ar dzīvi laukos un mājās nemaz negrib braukt. Visjaukāk ir palīdzēt omītei dārza darbos un baudīt lauku labumus,zemenes , mellenes, redīsus un citas labas lietas.

 

Esam iemācījušies vagot dārzu, laistīt tomātus, lasīt zemenes, ēst zaķkāpostus. protams,neiztikt arī bez palaidnībām-raustīt kaķi aiz astes .:) Ir tik burvīgs laiks un cenšamies izbaudīt visus labumus,ko tas mums sniedz.

 

Un pats galvenais,ka jau trešo dienu nevalkājam autiņbiksītes. Kļūmes, protams, ir diezgan daudz,bet domāju,ka ar manu atgādināšanu un paša diskomfortu drīz arī prasīsimies uz poda. Kaut gan pagaidām prasās tik uz lielajām darīšanām. Tomēr tas jau ir sasniegums. Tā kā dzīve bez autiņbiksēm ir laba un viegla it sevišķi šajās karstajās vasaras dienās.

 

Tas nu īsumā viss, ieskatieties mūsu foto,kā mēs pavadām jaukās brīvdienas.

 

***

Vēlies blogot Māmiņu Klubā? Iesūti savu iepazīšanās stāstu, spiežot šeit!

mamma27 mamma27 30. Jun 2010, 14:36

Jā,šīs laikam būs jaukākās dienas vasarā vi'ņam. Kad būsim mājās būs vairāk stāstu par to ko mēs drījām.šeit grūtības ar bilžu ievietošanu😀

29. Jun 2010, 23:28

Jauki , ka ir lauki , kur izbraukt atpūsties pie dabas. Mēs arī braucam uz laukiem un tad Rodrigo kārtīgi izskraidās😀