18. decembris - Caurumainās piparkūkas #mansmaterialuskapis

18. decembris - Caurumainās piparkūkas #mansmaterialuskapis

18. Dec 2017, 11:47 [BEZsaistē] Rasa Vītola [BEZsaistē] Rasa Vītola

Ziemassvētku plastalīns! Galvenais - droši var likt mutē un pat garšo labi, kas tas ir? Protams ka piparkūku mīkla.

Ai - man te ģimenē visi (izņemot mani) ir stāvā sajūsmā par piparkūku mīkliņu. Man kaut kā nesaista brūnā un lipīgā masa, bet pārējie var kilogramiem ēst. Vīrs pat pērk tāpat  - ēšanai, nevis cepšanai. Bet nē, mēs to lietu šoreiz izmantošim tieši mērķim, kam tā paredzēta! Skaistām, smaržīgām un garšīgām piparkūkām! Šī nudien nav nekāda ideja, bet ikdiena - jo uz svētkiem jau cep daudzi no mums, bet tomēr - cik daudz prieka, cik daudz izglītojoša un jauna var rast pat tik vienkāršā un sen zināmā nodarbē.

Tā kā mīkliņa mūsmājās uzradās neplānoti, nebiju sagatavojusi ne masu ar ko dekorēt brūnās kraukšķītes, ne arī kādi cukura dekori saglabājušies no iepriekšējā gada, tomēr redz, ka var īzlīdzēties arī ar irbulīti un durstīt rakstiņus piparkūkās uz nebēdu.

Lūk ieskatam (skati galeriju), kā mums pagāja 3. adventes vakars!

Galvenais, ka pašiem tāds prieks pagaršot tos brīnumus, ko radījuši. Tā nu šoreiz ašais, bet tomēr - ceru iedvesmojošais postiņš, ka arī mazos darbos var rast lielu prieku!

Lai Jums jauka pirmdiena un atlikusī nedēļa līdz svētkiem!

---

Aicinu Jūs sekot arī manam blogam FACEBOOK vai  man pašai iekš INSTAGRAM

---

Gribu arī teikt lielu paldies Māmiņu Klubam - ierakstus vienmēr paceļ un arī Facebook dalījās. Paldies. Tas dod lielāku motivāciju radīt, rakstīt un darboties tālāk!

---

Aicinu arī piedalīties mana bloga konkursiņā.

  • Līdz 23. decembrim arī Tu vari paspēt kopā ar savu bērnu radīt vienu vai vairākas radošās aktivitātes (nav būtiski vai tieši Ziemassvētkiem, vai vispārīgi - kā strādā un darbojies mājās kopā ar savu bērnu).
  • Uzrakstīt par to Facebook, vai Instagram ierakstā - obligāti pievienojot haštagus/mirkļbirkas #bezsaiste un #mansmaterialuskapis
  • Ievēro - Facebook ierakstiem jābūt publiski redzamiem, lai Instagram es redzētu Tavu ierakstu, Tev uz konkursa laiku 'jāaslēdz' profils lai to var redzēt visi lietotāji.

Kas būs konkursa balvā?
Par to gan rakstīšu atsevišķā blogā vēl, bet ieskatam - šīs jaukās meldru mantiņas var rotāt arī Tavu Ziemassvētku eglīti, atliek tikai piedalīties! 

Lai Jums radoši darbiņi un jauks šis svētku gaidīšanas laiks! 

20171216115407-27975.jpg