11. un 12. jūlijā ar krāšņu un atraktīvu pasākumu programmu norisināsies Zvejnieksvētku svinības Mangaļsalā

11. un 12. jūlijā ar krāšņu un atraktīvu pasākumu programmu norisināsies Zvejnieksvētku svinības Mangaļsalā

10. Jul 2015, 09:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šogad mēs gan lielus, gan mazus svinētājus izklaidēsim ar vēl skaļākām, lielākām un jestrākām aktivitātēm, padarot šos svētkus par neaizmirstami pozitīvu piedzīvojumu tieši Jums!

Pasākuma koncerta programmu 11.jūlijā atklās lieliskie Duets Sandra plkst. 14:00, tālāk 16:00 uz skatuves kāps Adele ar pavadošo grupu. Plkst. 19:00 svinētājus priecēs Aldis Rullis un grupa Laika Vilciens, savukārt Atis Ieviņš un The Rock Brothers ar saviem grāvējiem Jūs kārtīgi izdancinās plkst. 21:30. Par dejām līdz saullēktam parūpēsies DJ Foxy Mandy.

Otrās dienas koncertu atklās un Jūs izklaidēs grupa Pussy Rock plkst. 13:00, bet Zvejnieksvētku svinības noslēgs grupa Credo plkst. 15:00!

Sākot jau no 11:00 11.jūlijā un līdz pat plkst. 18:00 12.jūlijā būs pieejamas daudz un dažādas aktivitātes:

Vēsturisko bilžu izstāde
Pludmales volejbola turnīrs
Tautas bumbas turnīrs
Izbraucieni ar laivām un kuģīti
Tirdziņi ( ar dažādiem ēdamiem un neēdamiem svētku tematikai atbilstošiem labumiem)
Novusa turnīrs
Neptūna un viņa nāru sagaidīšana

Protams nevar iztikt arī bez īstām jūrnieku izdarībām, kā piemēram, mezglu siešana, zābaku mešana, virves vilkšana, alus dzeršanas sacensības un citas aktivitātes!

Pasākuma organizātori nav arī aizmirsuši par mazajiem jūrniekiem, tādēļ priekš viņiem ir sagatavotas piepūšamās atrakcijas, radošā darbnīca, kā arī spēles un konkursi!

Tiekamies Zvejnieksvētku svinībās Mangaļsalas jahtkluba “Auda” teritorijā 11. un 12. jūlijā!

Ieejas biļete pieaugušajiem – 5,00 EUR, Pensionāriem un invalīdiem – 2,00 EUR. Bērniem līdz 15 gada vecumam un ieskaitot ieeja bez maksas.

Vairāk informācijas->>