„ZELTA MIKROFONA – 2014” nominants izdod mūzikas albumu bērniem

„ZELTA MIKROFONA – 2014” nominants izdod mūzikas albumu bērniem

04. Mar 2015, 10:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Apvienības „VEGA”, kura nupat bija zelta nominantu vidū, dalībnieks Uldis Punkstiņš izdevis savu mūzikas albumu bērniem.

CD ietvertās dziesmas iedziedājuši autors Uldis Punkstiņš ar savu meitu Annu. Dziesmu aranžējumus un skaņu ierakstus veicis Guntars Mucenieks (grupa „Līvi”).

Patiesībā izdevums ir vesels komplekts, kurā ievietots bērniem saudzīgu attieksmi pret vidi rosinošs stāstījums dzejā ar krāsainām Daigas Mickēvičas ilustrācijām, jautrām dziesmiņām, to fonogrammām kompaktdiskā, dziesmu notīm un tekstiem atsevišķā burtnīcā. Jau pats darba nosaukums „Lielā ķeza” tieši un netieši norāda, ka stāstījumā iedzīvinātie tēli saskaras ar mūsdienās aktuālām ekoloģijas problēmām, kuru dēļ nonāk kļūmīgā situācijā. Vedinot izprast vides tīrību ietekmējošos procesus, arī vismazākie lasītāji vienkārši uztveramiem līdzekļiem tiek aicināti saudzīgi izturēties pret apkārtējo dabu.

Uldis Punkstiņš – „Lielā ķeza” – Izdevums 3 vienā! Tas iegādājams „Latvijas grāmatas” un „Valtera un Rapas” grāmatnīcās.