"Lupatiņu" svētku komplekts ar rotaļlietu

"Lupatiņu" svētku komplekts ar rotaļlietu

15. Dec 2016, 15:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Draudzīgs piedāvājums: Lupatiņu komplekts tikai par 18 eiro. Dāvanā bez maksas saņem rotaļlietu - tev būs pašam sava Zeķīte!

Četri mazie Lupatiņi - Zeķīte, Cimdiņš, Spilventiņš un Lakatiņš - ir audumu bērniņi no audumu mājas. Lupatiņi lieliski prot spēlēties, bet daudz kas cits viņiem vēl jāiemācās. Cik labi, ka blakus ir gudrais Kaķis, kurš vienmēr var palīdzēt!

Komplektā ietilpst:

Ineses Zanderes grāmata Lupatiņu rīts

Grāmata stāsta par Lupatiņu grūtajiem rīta darbiem - kā pamosties pašiem un pamodināt gaismu, kā apsēsties pie galda, ja krēsliņi grib auļot un virpuļot? Vai brokastīs labāk uzvesties kā zvirbulim vai kā kazlēnam? 

animācijas filmu cikla LUPATIŅI DVD ar 6 animācijas filmām

6 īsfilmās Lupatiņi pēta dažādas dzīvē noderīgas lietas - kas mīt vannasistabā, kāda mājiņa būtu vispiemērotākā mājdzīvniekam, kur dzīvo ziema, vai var izārstēties, ēdot konfektītes, ar ko būtu interesanti precēties, - un noskaidro, kurš no Lupatiņiem prot vislabāk noslēpties. Filmas ieskaņotas latviešu un angļu valodā.

- CD ar Jēkaba Nīmaņa dziesmām LuPantiņi

CD skan 13 dziesmas ar Ineses Zanderes dzejolīšiem.

- Zeķītes rotaļlieta

Rotaļlieta izgatavota no dabīga koka, to iespējams izkrāsot un ar vecāku palīdzību vai pašu spēkiem piešūt pogu actiņas un dzijas matiņus. Rotaļlieta tapusi sadarbībā ar EKO TELPA, kas rada lietas no dabiskiem materiāliem un iedvesmo lielos radoši darboties kopā ar mazajiem. Rotaļlieta paredzēta bērniem no trīs līdz septiņu gadu vecumam.

Komplekta cena ir EUR 18,00.

Piedāvājums spēkā no 2016. gada 5. decembra līdz 2017. gada 28. janvārim.

Pasūtījumu saņemšana Liels un mazs birojā Tērbatas ielā 49/51-12, Rīgā.

Papildus jautājumu gadījumā rakstiet uz e-pastu: pasts@lielsmazs.lv