Vissaldākais miedziņš Māmiņu kluba vasaras festivālā

Vissaldākais miedziņš Māmiņu kluba vasaras festivālā

04. Jun 2017, 21:16 mincenee mincenee

Gatavošanās Māmiņu kluba vasaras festivālam sākās jau labu laiku pirms paša notikuma. Lai arī aktīva rosība bija tikai pēdējā nedēļā, pelēkās smadzeņu šūniņas cītīgi iespringa krietni pirms, ģenerējot idejas ratu parādei. Jau uzreiz bija skaidrs, ka milzu dekorācijas netiks gatavotas, jo aizvest ar sabiedrisko no otra Rīgas gala būs pagrūti. Vienlaikus negribējās pazaudēt sirdij tik tuvo mincīšu tematiku. Tā nu mamma domāja un domāja, līdz izdomāja - mazās kaķu dāmas instagram profils.

Domāts, darīts, ķēros klāt pie instagram rāmja izveides. Par pamatu ņēmu kartona kasti, ko aplīmēju ar aplikācijas papīru un zīmēju virsū ikonas ar ūdens krāsām un rakstīju ar marķieri. Atdarināju līdz sīkumiem, gan arī atrašanās vietu, tagus saliku, gan arī konta profila bildītei izgriezu aplīti no mūsu mincenes foto, kur viņa tusēja pa ratiem neilgi pirms mazās piedzimšanas.

20170604210728-64638.jpg

20170604210806-49914.jpg

Tā kā šis bija pirmais ģimenes publiskais pasākums, pirmais festivāls, tad pieskaņojāmies arī mēs. Bērnu veikaliņā iegādājos kaķa austiņas ar tauriņu un asti. Lai arī tētuks negribīgi, bet ar uzlika visus aksesuārus, un arī mazās kaķa rokas lelli uzlika sev uz rokas. Es vēl no skapja izvilku savu krekliņu ar minkām, kurā fotogrāfējos punča fotosesijā, pulksteni un arī ķēdīti ar kaķi. Ratiem apliku savu kaķa šalli. Bija paredzēts no baloniem izlocīt minci, bet papucis to atliku uz pēdējā brīža pēdējo brīdi un nekas nesanāca. Tā nu mūsu meituks tika pie mega kaķa no balonu veikala, arī citi festivāla bērni par mūsu balonkaķi jūsmoja. Arī meitiņa bija saģērbta skaistā tērpā ar kaķiem. Bet to nevienam citam nebija lemts ieraudzīt, jo ārā bija ļoti vēss un tieši pirms ratiņu parādes mazā beidzot laidās miegā. Ar asarām un pīkstēšanu, bet beidzot mums izdevās mazo knīpu iemidzināt.

20170604210917-99275.jpg

Ierodoties festivālā, uzreiz reģistrējāmies ratu parādei un devāmies barošanas telts meklējumos, lai mazā pēc tālā ceļa uzēstu. Pa ceļam mums gadījās Nuk telts, kur uztaisījām foto un ieguvām skaistu pudelīti ar Hello Kitty. Barošanas telts šķita iekārtota tādā man neierastā stilā ar pufiem un ļoti caurredzamiem aizkariņiem. Šī bija arī pirmā reize, kad mazo baroju tik publikskā veidā, mazliet pārkāpjot savu komforta zonu. Tādēl ļoti nopriecājos, ka teltī strādājošās dāmas aizkāra priekšā biezākus aizkariņus. Tā nu mazā "uzpildīja bāciņu", nomainījām pamperi un devāmies izlūkot apkārt notiekošo. Pirms ratiņu parādes paguvām arī pagaršot Hamanek biezenīšus un piedalīties konkursiņā, kur bija jāatpazīst pēc smaržas mazo Bubschen dušas želejas.

20170604211031-42890.jpg

Tad mēs ar mūsu saldi iemigušo dāmu devāmies ratiņu parādē, vienlaikus nopētot stendus, pie kuriem atgriezties. Kopumā bija daudz interesanta - gan apģērbi, gan citi produkti mazajiem, gan arī tīrīšanas līdzekļi. Tā nu iegādājāmies mazajai Humana putru un Nipp pudelīti, pie pirkuma saņemot arī dāvaniņas. Izmantoju arī iespēju iegādāties iemīļotos Tri-bio līdzekļus par ļoti izdevīgām cenām. Kamēr mazā čučēja piedalījāmies arī veļas izžaušanas un novākšanas konkursā, laimējot Rūdolfa suliņu, tētuks nodegustēja arī Rasēna jogurtiņus. Kopumā ļāvāmies visām aizraujošajām aktivitātēm, kas mums gadījās ceļā. Novēroju, ka ļoti daudz interesantas nodarbes bija lielākiem bērniem, līdz ar to garlaicīgi nebija nevienam. Tā kā bija ļoti vēss, tad mazo rāpotāju sacensībām nemaz nepiereģistrējām. Bet arī nebūtu rāpojusi, jo čučēja.

Nedaudz pēc plkst.15iem mēs devāmies mājup, jo meituks čučēja un mēs jau bijām paguvuši apskatīt visu, ko vēlējāmies. Tā nu viņa čučēja tik saldi, ka pamodās tikai tad, kad bijām mājās. Sen mans bērns nebija ratos nogulējis vairāk kā trīs stundas. Vissaldākais miedziņš viņai uznāca tieši Māmiņu kluba vasaras festivālā, bet astoņos mēnešu vecumā tas ir piedodams. Mēs pat jokojāmies, ka iejutās savā lomā, jo minčiem tak dikti patīk čučēt. Festivālā bija patīkama noskaņa, to pat nelabvēlīgais laiks nespēja aizēnot. Man bija patiess prieks noraudzīties uz vecāku radošumu un viņu tik meistarīgi izrotātajiem ratiem. Uz tikšanos nākamgad!