Vientuļā mamiņa - es tāda nejūtos.

Vientuļā mamiņa - es tāda nejūtos.

26. Jan 2013, 11:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiki, visiem.

Es esmu māmiņa, burvīgam, 11 mēnešus jaunam dēliņam vārda Marks. :) Mazais ir tik jauks prot staigāt un daudz citas svarīgas lietas, ko šajā vecumā ir jāprot.

Mazais bija neplānots, bet kad uzzināju, viņu gaidu, ļoti ļoti viņu vēlējos. Nepakļāvos apkārtējo spiedienam, kuri teica, ka jātaisa aborts.

Ar mazā tēti nedzīvojam kopā un nekad neesam dzīvojuši, mēs esam vienkārši draugi. Viņš dzīvo Anglijā, maijā jau būs gads, kā viņš tur dzīvo.

Kad uzzināju, ka gaidu mazo, viņš jau bija Anglijā, sarakstijāmies draugiem.lv, protams arī viņš teica, lai taisu abortu, bet es atbildēju - nē!! Man ir savi iemesli, kāpēc abortu negribēju taisīt, un to ļoti labi zināja arī viņš.

Tā nu sākās skaistā grūtniecība, kuru pavadiju bez mazulīša tēta.. Kas pat reizēm likās labi, jo nebija kašķi, nebija man viņa drēbes jāmazgā u.t.t..

Dzemdībās arī biju viena, nu neskaitot Jūrmalas slimnīcas  dzemdību nodaļas dakterus, protams, gribējās, lai ir tēvs blakus, atbalsts, bet kā ir, tā ir.

Mazais piedzima aukstā, bet ļoti skaistā 10.februāra pēcpusdienā, akūta ķēzargrieziena ceļā..

Mana dzīve vienai ar bērnu ir super, daudz labāka, nekā ar vīrieti, kuram man būtu jātaisa ēst, jākašķējas un jāmazgā viņa drēbes..

Ar mazo mēs sadaram daudzas lietas, spēlējamies, ejam ārā, dziedam dziesmas, stāstu viņam pasakas, ejam uz Yamaha mūzikas skolu. :) Mums kopā ir labi.

Mēs esam viens otram, un tas ir pats labākais. :) 20130126113920-76447.jpg

Brīvdienu konkurss: Audzinu viena - ar prieku!

annijalise annijalise 31. Jan 2013, 17:49 putna_piens

🤗ak kā es tev pievienojos.

annijalise annijalise 26. Jan 2013, 14:34

protams ir burvīgi ka mazuli tu paturēji, bet ir žēl ka tev kopdzīve saistās tikai ar kašķiem, veļas mazgāšanu, un ēst gatavošanu.
novēlu tev dzīvē satikt cilvēku kurš spēs apgāzt tavu stereotipu.

26. Jan 2013, 12:11 ievape

emm, viņš mazajam sūta naudu un drēbes šad tad arī piezvana.