VIDEO: tiekamies Māmiņu Kluba FESTIVĀLĀ 13.jūnijā kultūras pilī Ziemeļblāzma

10. Jun 2015, 08:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu kluba vasaras lielākais notikums – vasaras festivāls ģimenēm mūs priecēs jau šī gada 13.jūnijā. Mēs tiksimies Rīgā, kultūras pilī Ziemeļblāzma un tās plašajā un krāšņajā teritorijā, kur visas dienas garumā ģimenes priecēs Latvijā populārākie bērnu ansambļi, popgrupas un deju kolektīvi; norisināsies bērnu dienas nometne “Ceļojums apkārt pasaulei”, kā arī tiks rīkots “Bēbīšu kongress” ar māmiņu un bērnu veselības ekspertiem, varēsim baudīt lielo ģimenes pikniku un mieloties ar saldējumu, cik vien spējam. “Māmiņu Kluba Vasaras Festivāls" šogad īpaši godās Latvijas daudzbērnu ģimenes, aicinot piedalīties plašā izklaidējošā un izglītojošā programmā, turklāt šis notikums visām ģimenēm būs bez maksas.

Uz tikšanos jau drīz – 13.jūnijā kultūras pilī Ziemeļblāzma!

Kopā ar jums, mūsu uzticamākajiem biedriem, ir uzauguši un nu jau desmit gadu vecumu sagaidījuši pirmie Māmiņu Kluba bērni, un gadu no gada kopā sagaidām aizvien jaunas mazās dvēselītes, kas pārtop lielās personībās. Tas ir jānosvin! Māmiņu Kluba vasaras festivāls būs kā izklaides un izglītojošais pasākums.

Plānotās festivāla aktivitātes

Mums būs gan lekcijas un semināri par grūtniecību, gan arī par dzemdībām, bērniņu aprūpi, attiecībām ģimenē un daudz ko citu. Tāpat baudīsim arī aktīvu atpūtu, piedaloties ģimeņu sporta spēlēs. Būs arī meistarklases, radošās darbnīcas, prezentācijas un konkursi!

Vai pieminējām arī jogu mammām un bērniem? Arī tāda būs! Rīkosim arī bērnu dienas nometni, kurā par kolosālu, interesantu, aizraujošu programmu parūpēsies lieliski animatori.

Vakarā baudīsim koncertus, dancosim ģimeņu zaļumballēs, un bērni varēs, iespējams, pirmo reizi, izbaudīt, kas tad ir disko! Ak jā, būs arī lielais ģimeņu pikniks!

Jūs noteikti jau nogurāt lasot, bet jāsaka - arī tas vēl nav viss, jo būs arī ekskursijas pa apkārtni un sarīkosim kopīgu māmiņu rokdarbu un hobiju tirdziņu!

Ko jūs par to sakāt?

Festivālā gaidām -

  • grūtniecītes kopā ar saviem vīriem
  • jaunās ģimenes ar bērniem
  • ģimenes, kurās aug pirmsskolnieki un skolnieki
  • daudzbērnu ģimenes
  • gan latviski, gan krieviski runājošas ģimenes

Un mēs ceram, ka mūsu būs daudz, tāpēc priecāsimies sastapt ikvienu Māmiņu Kluba aktīvo biedru, blogeri, tāpat arī speciālistus - ārstus, vecmātes, psihologus, dūlas un fizioterapeitus. Jūs taču arī priecāsieties satikties, iepazīties un sadraudzēties, vai ne?

PIESAKIES KRĀSAINAJAM VASARAS FESTIVĀLAM 13.JŪNIJĀ ŠEIT->>>

20150528120433-24888.jpg

Sadarbības partneris

20150508125023-10152.jpg

ruta27 ruta27 21. May 2015, 14:14

mums saja pasakuma bus jadejo😀