TOP filmēšanās piedāvājumi Māmiņu Kluba raidījumā: ieskaties!

TOP filmēšanās piedāvājumi Māmiņu Kluba raidījumā: ieskaties!

22. Dec 2014, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Meklējam māmiņas- rokdarbnieces! 

Māmiņu klubā Ziemassvētku gaidīšanas laikā esam aizsākuši jauku TV stāstu sēriju "Ziemassvētku darbnīca". Mēs labprāt to turpinātu arī jaunajā gadā, tāpēc meklējam māmiņas, kuras pašas savām rokām darina kaut ko interesantu un to var iemācīt citām māmiņām. Viena no lietām varētu būt sveču liešana. 

Gaidīšu jūsu pieteikumus savā e-pastā: kristine.virsnite@gmail.com, uzrakstiet, kas ir jūsu prasmigais rokdarbs un atsūtiet kādu bildīti, tāpat neaizmirstiet norādīt telefona numuru, lai varu ar jums sazināties.

Iespēja tikt uz lielisku fotosesiju kopā ar Glam Collection! 

Māmiņas, mēs plānojam brīnišķīgu fotosesiju kopā ar Glam Collection skaistajiem aksesuāriem meitenēm un zēniem, tāpēc meklējam mazos foto modelīšus: mazu jaunskungu un mazu jaunkundzi vecumā no 12-14 mēnešiem, kuri jau ir iemācījušies staigāt un paši labprāt gozētos prožektoru gaismās. Gaidīšu jūsu mazo brīnumu fotogrāfijas un nelielu aprakstu savā e-pastā: kristine.virsnite@gmail.com, lūdzu, norādiet arī savu telefona numuru, lai varu ar jums sazināties!

Iespēja pārbaudīt bērna dzimumzīmīti pie speciālista

Māmiņas, veidojam TV stāstu par dzimumzīmēm bērniem - kas tās ir, vai par tām ir jāuztraucas, kā par tām rūpēties vai tieši pretēji - tās labāk neaiztik. Ziema noteikti ir labākais laiks, lai tās pārbaudītu un uzzinātu vai vasarā ir kāda dizmumzīmīte, kura būtu īpaši jāsargā no saules. Tāpēc meklējam māmiņu, kuras bērniņam ir kāda zīmīga dzimumzīmīte, kuru ir vēlēšanās pārbaudīt, jo kopā dosimies pie speciālista. Gaidīšu jūsu pieteikuma vēstules savā e-pastā: kristine.virsnite@gmail.com,  lūdzu, norādiet arī savu telefona numuru, lai varu ar jums sazināties!

Dalies ieteikumos barošanas krēsliņa izvēlē! 

Mīļās māmiņas, veidojam stāstu par brošanas krēsliņiem bērniem, tāpēc meklējam māmiņu un mazuli, kuri ir atraduši savu ideālo barošanas krēsliņu un labprāt padalītos ieteikumos ar citiem vecākiem, kas ir jāņem vērā, kad plānojam tādu iegādāties. Tāpēc sūtiet vēstules, es gaidīšu, lai kopā varētu mums tapt noderīgs stāsts: kristine.virsnite@gmail.com ir mana e-pasta adrese, neaizmirstiet, lūdzu, norādiet arī savu telefona numuru, lai varu ar jums sazināties!