Piedalies aptaujā un laimē telefona ārējo bateriju!

Piedalies aptaujā un laimē telefona ārējo bateriju!

26. Jul 2017, 08:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikviens pēc skata spēj novērtēt ikdienišķas lietas, piemēram, tuva drauga sejas izteiksmi vai tomāta svaigumu veikala plauktā. Taču ir dzīves jomas, kurās vērtēšanai nepieciešams objektīvs, profesionāls skatījums – piemēram, izvērtējot nekustamā īpašuma vērtību, kur bez speciālista palīdzības var nākties krietni pārmaksāt par jauno pirkumu. Tādēļ mēs aicinām Tevi iejusties vērtētāja lomā un uzzināt, cik patiesībā labs vērtētājs esi Tu pats.

Divi laimīgie konkursa dalībnieki iegūs balvu no DNB komandas – jaudīgu telefona ārējo bateriju ar spoguli, kurā novērtēt arī pašam sevi.


Kā redzi, dažādās dzīves situācijās nav vienas pareizās atbildes. Taču ir situācijas, kurās nepareiza atbilde var izmaksāt dārgi; pērkot nekustamo īpašumu, nereti pārdevēji mēdz tam piešķirt neatbilstošu cenu, kā rezultātā var gadīties pārmaksāt. Noformējot mājokļa kredītu DNB bankā līdz 31. augustam, saņemsi bezmaksas īpašuma vērtējumu – banka nodrošinās kārotā īpašuma apsekošanu, ko veiks profesionāls nekustamo īpašumu vērtētājs. Kad īpašums novērtēts un iegādāts, dizaina un iekārtojuma vērtēšana paliks Tavā ziņā. Un, ja nepieciešama palīdzība šajā jomā – apmeklē DNB dzīvesstila blogu, lai uzzinātu vērtīgus padomus par un ap mājokļa jautājumiem.

 

Testu aizpildīt var līdz 26. jūlijam ieskaitot.