Svētdien Māmiņu Kluba raidījumā TV3 plkst.8:50 nodosimies rotaļām, ziedosim labdarībai un mācīsimies krist!

01. Apr 2017, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ik svētdienu mēs esam kopā. Kā lācīši no ziemas guļas mostas mūsu bērni, notrauš segas un tipina pie mums, lai mīļi apskautu un ar savu smaidu atgādinātu, cik ļoti nozīmīgi mēs esam viens otram. Tāpat arī Māmiņu Klubs ik svētdienu ciemojas jūsmājās - kā draugs, kā atbalsts un padomdevējs. Un šajā reizē atgriezīsimies paši mazliet savā bērnībā, atceroties, kā lēcām sētā kopā ar draugiem klasītes, spēlējām bumbu, lēcām ar gumijām.. Un vienkārši - draudzējāmies. Tāpat kopā dosimies arī ekskursijā, un baudīsim pavasari! Bet, līdz ar pavasara atnākšanu, būsim arī možāki, un mācīsimies izvairīties no ērcēm.

Bet, neiztiksim arī bez mazo staigātāju rubrikas, kurā turpināsim iepazīt 21.gadsimta mazuļus, kas, kā reiz, mācoties staigāt, nereti arī krīt. Līdz, protams, iemācās noturēt līdzsvaru!

Un vēl - kopā ar Māmiņu Kluba portāla redaktori Kristīni Damškalni viena otrai atgādināsim, cik labi ir darīt labus darbus. Uzzināsim, cik daudz jau saziedots labdarības akcijas "Dalies un samīļo!", ietvaros!

Skatāmies kopā TV3 plkst.8:50 šajā svētdienā!