01.04.2018.STV: vārdiņa izvēle mazulim, tomātu tartes recepte, ceļojums uz Tartu, labdarības fonda atklāšana

01.04.2018.STV: vārdiņa izvēle mazulim, tomātu tartes recepte, ceļojums uz Tartu, labdarības fonda atklāšana

01. Apr 2018, 09:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Košā un dzirkstošā pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa iedvesmos svētku svinēšanai un atklāti runās par to, ko nozīmē būt mammai un kā savienot savus dsapņus ar reālo dzīvi.

SKATIES MĀMIŅU KLUBA LIELO INTERVIJU STV PIRMĀ VAI LIETOTNĒ SHORTCUT.LV->>>

Ciemojoties pie Laimīga mazuļa dienasgrāmatas varoņiem Melānijas un Artura, noskaidrosim,kas jāņem vērā, izvēloties vārdiņu bēbītim.

 

Lieldienu rītā galdā celsim olu un tomātu tarti kopā ar recepšu grāmatas “Visas vakariņas” autori Lindu Vilmansoni Virbuli.

 

Atklāsim kādu īpašu stāstu - Māmiņu klubam būs savs labdarības fonds, kurā notiks lielis un skaisti darbi, svētku raidījumā dosimies ciemos uz Misijas Pakāpieni bēbīšu māju Tukumā un iekārtosim attīstošu telpu mazuļiem.

 

Un vēl Māmiņu klubs dosies piedzīvojumos uz Igaunijas pilsētu Tartu - pastāstīsim, ko tur piedzīvot kopā ar visu ģimeni!

 

TV
10. May 2018, 20:48

Jums nepieciešams finansejums, lai jusu majas, jusu bizness, auto iegadi, lai iegadatos motociklu, lai izveidotu savu biznesu, lai jusu personigas

vajadzibas vairs šaubas. Mes sniedzam personas kreditu ar procentu likmi 3% neatkarigi no summas. Jus velaties rakstit, lai jusu personas

aizdevumiem, ka es esmu jusu riciba 24h / 24. Vairak informacijas: servicepeakgroup@hotmail.com
Paldies