04.03.2018.STV Pirmā: intervija ar Sindiju Vildi, māmiņas pašapziņa, fenšui mājas harmonijai, topošo māmiņu masāža

04.03.2018.STV Pirmā: intervija ar Sindiju Vildi, māmiņas pašapziņa, fenšui mājas harmonijai, topošo māmiņu masāža

04. Mar 2018, 09:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svētdiena ir klāt ar tik iemīļoto Māmiņu Kluba raidījumu, lai atkal priecētu, izklaidētu un izglītotu topošos un jaunos vecākus un ģimenes, kurās bērni jau paaugušies.

Šajā svētdienā lielajā intervijā viesojas Hugo mamma un uzņēmēja Sindija Vilde par mammas lomas nozīmi viņas dzīvē, vērtībām, bez kurām nav iedomājas siltas attiecības ģimenē, šķiršanos un drosmi būt pašai.

SKATIES MĀMIŅU KLUBA RAIDĪJUMU STV PIRMĀ VAI LIETOTNĒ SHORTCUT.LV->>>

Fen Šui - kā mūsu dzīves telpa ietekmē mūsu ikdienu, bērnu veselību un attiecības. Konsultē Linda Meškova - fenšui konsultante, interjera dizainere, kas apguvusi fenšui mākslu un zinātni Kanādā, kā saka Linda - fenšui nav nekā mistiska, tā ir apkārtējās vides, vietas, cilvēka, telpas un laika studijas.

 

 

Brokastis gatavosim kopā Gunu Bīlandi - uztura speciālisti, veselības atjaunošanas un izglītības centra ReCure īpašnieci, divu bērnu mammu. 

Čia sēklas, kuras mēdz dēvēt arī par brīnumsēkliņām, tiek iegūtas no Spānijas salvijas, tās labi bija zināmas senajiem maijiem un actekiem. Čia sēklas ir lielisks vērtīgo olbaltumvielu avots, vērtīgā solbaltumvielas čia sēkliņās ir daudz vairāk nekā sierā, biezienā un gaļā, savukārt kalcija čia sēklās ir pieces reize svairāk nekā pienā. Čia satur Omega 3 un Obega 6 taukskābes, tas ir arī labs dzelzs un magnija avots. Uzbriedinātu čia sēklu lietošana uzturā rada sāta sajūtu un uzlabo gremošanas sistēmas darbību. Tā kā čia sēkliņās ir arī daudz šķiedrvielu, vēlams nepārcensties ar apjomu, kuru apēdam dienas laikā, optimāla dienas deva ir15 grami čia sēkliņu. 

Sievietes pašapziņa - kas mums traucē justies pārliecinātām par sevi un vai to ir iespējams mainīt? Kā mammas loma var mainīt sievietes pašapziņas sajūtu un vai patiesi vīrieši baidās no stiprām sievietēm? Konsultē  Aina Poiša - ģimenes psihoterapeite. 

 
Laimīga mazuļa dienasgrāmatas seriālā kopā ar Melāniju dosimies uz Māmiņu Kluba skaistumkopšanas saloniņu pie kosmētiķes Natālijas Kirjuhinas, lai kopīgi uzzinātu, kā masāža gaidību laikā var palīdzēt justies labāk un izvairīties no diskomforta.

SKATIES MĀMIŅU KLUBA RAIDĪJUMU STV PIRMĀ VAI LIETOTNĒ SHORTCUT.LV->>

TV