22.10.2017.TV3: bezglutēna torte, uzturs krūts ēdināšanas laikā, roku mazgāšanas ieteikumi

22. Oct 2017, 08:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba raidījums ir kā neizsīkstošs avots tēmām, idejām, video, jo tēmas,par ko runāt, saistībā ar topošajām un jaunajām ģimenēm, ir tiešām daudz un galu galā- pēc jaunajiem vecākiem nāk vietā jauni! Esam gatavi jaunam tēmu birumam, jaunām atbildēm un jaunām tēmām!

Uzturs krūts ēdināšanas laikā. Kad bērniņš ir nācis pasaulē un jāuzsāk krūts barošana, jautājumi par uzturu krūts zīdīšanas laikā, birst kā no pārpilnības raga. Un bieži vien šajā ikdienas skrējienā tiek aizmirsts par kvalitatīvām ēdienreizēm, kas jau var būtiski ietekmēt arī mamiņas piena kvalitāti. Skaties svētdienas raidījumu un uzzini Lienes Sondores, sertificētas uztura speciālistes,ieteikumus māmiņas ēdienkartei.

Bezglutēna torte alerģiskiem bērniem. Glutēna nepanesamība jeb celiakija mūsdienu sabiedrībā nav nekāds jaunums, tāpēc bieži vien vecāki nezina, kā palutināt bērnus ar kādu kārumu. Ja arī Tu vēlies uzzināt kādu jaunu recepti, skaties raidījumu, kurā tortes recepte noteikti būs lielisks gardums tiem, kuri glutēnu jeb lipekli uzturā lietot nedrīkst.

Radošā darbnīca. Elizabete Tērmane ir mūsu Māmiņu klubs mākslinieciskā mamma, kuras idejas iedvesmo un tā vien gribas īstenot dzīvē! Un vienu tādu ideju mēs svētdien arī realizēsim, kas pašreiz lai paliek kā pārsteigums!

Mazgā rokas pareizi! Lai aktualizētu roku higiēnas nepieciešamību un jau pirmsskolas vecumā iemācītu pareizas un regulāras roku mazgāšanas nozīmīgumu, arī Latvijā tika atzīmēta Roku mazgāšanas diena. Svētdien kopā iemācīsimies roku mazgāšanas dziesmiņu!   #TV#māmiņuklubs #raidījums   

TV
MaminjV.S.N MaminjV.S.N 22. Oct 2017, 10:29

Sveiki! Tik supērigi, es uzināju kā pagatavot manai vecakai meitai torti, kur nebus glutena. ☺