17.06.2018.STV: baiļu pārvarēšana, pastaigas karstā laikā, Jāņu siera recepte

17.06.2018.STV: baiļu pārvarēšana, pastaigas karstā laikā, Jāņu siera recepte

17. Jun 2018, 09:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rakstniece, mūziķe un aktrise Ilona Balode Ūdre par to, kā nepazaudēt sevi, rūpējoties par cilvēku ar īpašām vajadzībām, kā saglabāt veselo saprātu, kad ģimenē notiek nelaime un cik ļoti viņu ir mainījusi dēla piedzimšana.

SKATIES MĀMIŅU KLUBA LIELO INTERVIJU STV PIRMĀ VAI LIETOTNĒ SHORTCUT.LV->>> 

Bailes - kāpēc tām ir tik maģisks spēks neļaut mums realizēt savus sapņus, kā ar to cīnīties. Raidījumā skaties, kā raidījuma vadītāja Kristīne Virsnīte un blogere Aiga pārvarēs bailes, metoties piedzīvojumos pāri Siguldas mežu galotnēm.

 

 

 

Sociālā uzņēmējdarbība - kas tā ir un kā mamma, kura zaudējusi redzi, spēj radīt brīnišķīgus mākslas darbus.

Mūžīgais jauno vecāku jautājums - kā bēbīti ģērbt, dodoties pastaigās, lai viņam nebūtu ne par siltu, ne par vēsu. To noskaidrosim seriāla Laimīga mazuļa dienasgrāmata sērijā par pastaigām karstā laikā.

Līgo svētku gaidās siesim sieru - īpaša recepte, kura jāpamēģina ikvienai saimniecei. Vēl varat paspēt sasiet savu Jāņu sieru!

Zarnu mikrofloras attīstības sākas jau no agras bērnības, un tās attīstību ietekmē diēta, vispārējais veselības stāvoklis un apkārtējās vides apstākļi. Veselīgas zarnu mikrofloras attīstības veicināšana, kopš bērna piedzimšanas nodrošina veselīgu organisma attīstību kopumā.

Mūsdienu skrienošais ritms ļauj izmantot tās sniegtās priekšrocības, apvienojumā ar mūsdienu tehnoloģijām, uzskaitot ne tikai noietos soļus dienas gaitā, bet arī mērot miega ciklu.

TV