Rudenīgo darbiņu konkurss ir galā!

Rudenīgo darbiņu konkurss ir galā!

12. Oct 2015, 11:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai atceraties, kā kopā ar vecākiem bērnībā veidojāt no kastaņiem un sērkociņiem mazus cilvēciņus, vai varbūt no zīlēm - lācīšus un vēl visu ko? Vai varbūt jūs vācāt lapas un veidojāt augu herbāriju? Galvenais, ka to visu darījāt kopā.

Par to, cik svarīgi ir darīt kaut ko kopā ar bērnu, runā visi psihologi. Vecāki, tiesa, nereti ar grūtībām pieslēdzas šiem darbiem, mammām arī nav viegli, viņām ir arī mājoklis tīrībā jāuztur, jāpagatavo ēst un vēl un vēl.. Kas tikai nav nepieciešams.

Bet visi, droši vien, ir pamanījuši, ja sevi pārvaram, un sākam ar bērniem kaut ko kopā darīt, pēc kāda laika ieejam pat azartā, un viss tiek darīts ar prieku un vieglumu.

Rudens ir dabas materiāliem bagāts, un kopā ar bērniem var uztaisīt daudz ko interesantu, pat sarīkot savu rudens darbu izstādi.

Mēs arī gribējām 2015.gada rudenī ielikt daļiņu sevis, tāpēc aicinājām piedalīties konkursā "Māmiņu Kluba vecāku un bērnu rudens darbiņi".

BALVU FONDS

ČETRAS BIĻETES UZ LATVIJAS LEĻĻU TEĀTRI

(Uzvarētājs varēs izvēlēties jebkuru izrādi no novembra repertuāra)

un biļetes saņem -

Sanita Klīma

20151012120724-70536.jpg

APSVEICAM! Izvēlies kādu no novembra repertuāra izrādēm, kas būs atrodamas www.lelluteatris.lv, un uzraksti mums uz kristine@maminuklubs.lv!

Paldies jums visām, visām par rudenīgo darbiņu atrādīšanu! Fantastiski, drosmīgi, radoši!

Māmiņu Klubs

20140314150302-91605.jpg