Testējam produktus!

01. Jun 2020, 18:07 Monta Muraška Monta Muraška

Izmēģināju četrus dažādus produktus un jau pēc pirmās lietošanas reizes vsru sniegt ļoti labas atsauksmes. 

Bernam ilgi nevarēju izlemt, kādu pret apdeguma kremu lietot, izmēģinot Bioderma photoderm kid 50 bernam pēc uzturēšanas saulē, nebija vairāk sarkano vaigu un arī alerģiskas reakcijas nebija un Smarža ir ļoti neitrāla. Daudzus var nošokēt krēma krāsā tulbina, jo tā ir zilganā, bet noteikti tā tāda nav uz bērna sejas. 

Tā, ka retu reizi mums izmet, kādu apsārtumu pamperu zonā un tagad arī zoda apvidū, jo ļoti siekalojamies saistībā ar zobu nākšanu, bērnu krēms Linum emolient ļoti palīdzēja un arī smarža ir patīkama. 

Daudz laika ar bērnu pavadām ara un arī manu sejas ādu saule ir ļoti pieķērusi un pēc ilgstošas uzturēšanas saulē, ļoti palīdz Bioderma hydrabio perfecteur spf 30. Lietoju to vairāk vakarā, pec kārtīgi notīrītas sejas, ļoti patika, ka smaržas nav gandrīz nekādas. 
Ilgi meklēta dušas želeja ir atrasta, tā ir Bioderma Atoderm huile de douche, ķermeņa āda bieži ir bijusi sausa no ūdens un arī pēc skūšanās. 

Paldies, ka bija iespēja izmēģināt un šie produkti noteikti būs mūsu kosmētikas maciņa. 

IneseB IneseB 29. Sep 2020, 15:28

Es arī dēliņam izmantoju Bioderma dušas eļļu! Tā ir fantastiska, maiga, liega smarža un tik ļoti mitrina ādu. Dēliņam no ūdens, pēc katras vannas, bija sausi pleķi, kā sākām lietot šo eļļu, visd pārgāja! Iesaku arī.

SelomoHliam SelomoHliam 21. Sep 2020, 19:38

Sveiki Es gribēju ātri informēt manu mīļoto, kas tur, ka iet caur nelaimīgs attiecības, es domāju, ka tiešsaistes burvestību nedarbojas, līdz es nonāca saskarē ar Dr Lomi, kas bija burvestību man un mans mīļākais atnāca atpakaļ uz mani tas bija tad es zinu, ka garīgā kontrole fizisko, Dr Lomi ir labākais pareizrakstības ritentiņā, kas var palīdzēt jums atkal jūsu mīļākais, palīdzēs jums ar jebkuru šķiršanās problēmu, viņš ir labākais jūs varat sazināties ar viņu uz e-pastu; lomiultimatetemple@gmail.com vai rakstīt viņam, izmantojot Line vai WhatsApp numuru +2349034287285 viņš var palīdzēt atrisināt jebkuru problēmu.