Piedāvājums Māmiņu kluba biedriem- biļetes uz Lotes zemi par 15EUR!

Piedāvājums Māmiņu kluba biedriem- biļetes uz Lotes zemi par 15EUR!

04. May 2018, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lotes zeme apmeklētājiem ir atvērta gan vasarā, gan arī ziemā uz Ziemassvētku svinību laiku. Šī ir jautra vieta gan maziem, gan lieliem. Pie mums satiksiet Izgudrotāju ciema iedzīvotājus, kas rotaļājas, meistaro, sporto un sarunājas ar mūs apciemojušajiem bērniem un viņu vecākiem. Lotes zemē piedāvājam arī lieliskas teātra izrādes. Dienas laikā uz teātra laukuma tiek izspēlētas apmēram 10 lielākas un mazākas teātra izrādes. Tā kā Izgudrotāju ciemā katram iedzīvotājam ir savs pasaules uzskats, temperaments un loma, tad mūsu personāži ar acu, mutes un humora palīdzību māca bērniem saprast sarežģītas lietas.

Lai arī kā būtu ar tiem ieradumiem, rakstura īpašībām un humora izjūtu, bet skaidrs pasaulē ir viens, ka „LABESTĪBA PADARA DZĪVI INTERESANTĀKU“, un par to Izgudrotāju ciemā ir pārliecināts ikviens!

Piedzīvojumu meklētājus mežā gaidīs īsta piedzīvojumu taka un arī bizbizmārīšu taka. Pagājušā gada izgudrotāju sacīkstēs Oskars, Adalberts, Veino un Džovanni prezentēja „sevis pārvarēšanas izgudrojumu”. Izgudrojums tika pasludināts par tautas mīļāko izgudrojumu un tika nekavējoties izvietots tūlītējai lietošanai visiem ciema iedzīvotājiem un viesiem. Piedzīvojumu takā varat doties kopā ar saviem draugiem un izmēģināt savas spējas un prasmes.

PIEDĀVĀJUMS MĀMIŅU KLUBA BIEDRIEM:

Pēc biļetes internetā no 4. līdz 6.maijam, izmantojot atlaižu kodu:

mklotte2018

20180503104435-35104.jpg

10. May 2018, 18:36

Jus meklejat finansejumu, lai atjaunotu savu darbibu vai nu projekta istenošanai, ja jums nepieciešams finansejums citu iemeslu del, vai ari kaut ko velaties. Mes esam gatavi pieškirt finansejumu jebkurai personai, kuru ievero visi atmaksašanas noteikumi. Email: servicepeakgroup@hotmail.com

10. May 2018, 18:31

Jums nepieciešams finansejums, lai jusu majas, jusu bizness, auto iegadi, lai iegadatos motociklu, lai izveidotu savu biznesu, lai jusu personigas vajadzibas vairs šaubas. Mes sniedzam personas kreditu ar procentu likmi 3% neatkarigi no summas. Jus velaties rakstit, lai jusu personas aizdevumiem, ka es esmu jusu riciba 24h / 24. Vairak informacijas: servicepeakgroup@hotmail.com
Paldies