Pasta Dermilon - nepieciešama lieta arī tavai aptieciņai!

Pasta Dermilon - nepieciešama lieta arī tavai aptieciņai!

27. Apr 2016, 09:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiciens visām dārgajām MK lasītājām!

Steidzu dalīties ar jums iespaidos par lielisko līdzekli Dermilon pastu.

Dabūju šo līdzekli testēšanai un uzreiz sāku to pētīt.

Patīkami iepriecināja sastāvs, kurā daudzo nesaprotamo vārdu vietā redzēju daudz eļļas. Pamata komponents - cinka oksīds. Vēl sastāvā ir talks, baltie māli, lanolīns, olīveļļa, zivju eļļa, vazelīns, lavandas eļļa, citrona eļļa. Vienvārdsakot, daudz vērtīgu vielu vienā tūbiņā.

Acis apstājās pie tā, ka līdzeklis ir ražots Vācijā. Bet man tā ir viena no valstīm, kas ražo ne tikai labas, bet arī kvalitatīvas preces un produktus. Un, ticiet man, ir starpība starp vienu un to pašu līdzekli, ja viens ražots un iegādāts Vācijā, bet potrs iegādāts pie mums, bet uz iepakojuma ir Polijas marķējums.

Pēc smaržas un konsistences Dermilon atgādina Sudocream. Lai gan šajā pastā ir vairāk dažādu zālīšu smaržas. Un iepakojums ir ērtāks - var izspiest no tūbiņas vajadzīgo pastas daudzumu, nav ar pirkstiem jālien burciņā.

Līdzekli vajag ļoti maz, tā, ka 60ml tūbiņa pietiks ilgākam laikam, īpaši, ja virsma, uz kuras jāziež Dermilon, ir neliela.

20160405225628-14601.jpg

Vienīgais, man ir mazliet neizprotama pati līdzekļa lietošana. Instrukcijā rakstīts, ka pastu jāuzziež marles gabaliņam un tad vēl uz bojātās vietas. Es nesapratu, kāpēc vajag vēl uz marles - lai tas ilgāk turētos vai arī vēl kāds iemesls.. Ja tāpēc, lai iedarbība būtu ilgāka, tad man šķiet, tad marle ir arī jāpiestiprina ar kaut ko, bet tad āda neelpos.

Es lietoju pastu bez marles. Pirmās divas nedēļas to darīju no rītiem, tiklīdz piecēlos, lai tā iesūktos pēc iespējas labāk un es varētu apģērbties. Un vakarā pusstundu vismaz pirms miega. Tagad lietoju vienu reizi dienā - vakarā.

Es testēju Dermilon pastu uz kājas, kur, manuprāt, man ir ekzēma. Tā parādījās vienā jaukā dienā apmēram pirms gada vai pat senāk, un nolēma tur palikt. No tā laika es ar viņu cīnos un mēģinu sadzīvot. Īpaši traki ir vasarā, kad ir karsti, un kājas ir atvērtas, un šis viss jaukums ir redzams.

20160405225658-25238.jpg

Pastu lietoju 3 nedēļas. Mani novērojumi - sākumā eksēma samazinājās, bet tagad pazuda arī nieze. Bet visvairāk mani priecē tas, ka pleķis ir mazāk pamanāms. Jā to vienalga var redzēt, bet tas ir kļuvis gaišāks.

20160405225717-47033.jpg

Vēl man patika, ka pastu lietojot 2 reizes dienā šķita, ka uz ādas izveidojusies pat aizsargplēvīte, ko labi varēja just mazgāšanās laikā - it kā plāna kārtiņa, ko nevar nomazgāt.

Bērnam pagaidām neesmu vēl izmēģinājusi, lai gan ļoti gribētu - viņa dažās vietās ir neliels dermatīts, un jā, āda uz celīšiem arī ir sausa, bet vasarā vispār viņa būs nosēta ar sausu ādu.

Es ar līdzekli esmu ļoti apmierināta un iesaku arī jums to iegādāties priekš mājas aptieciņas.

Paldies Māmiņu Klubam par piedāvāto iespēju testēt pastu Dermilon, varēju iepazīties ar šo līdzekli, kam aptiekā visdrīzāk nepievērstu uzmanību!

Taima (maminklub.lv)