Pārsteigumi un lieliski jaunumi jaunajā Māmiņu Kluba TV sezonā no 6.septembra TV3 plkst.8:50!

Pārsteigumi un lieliski jaunumi jaunajā Māmiņu Kluba TV sezonā no 6.septembra TV3 plkst.8:50!

04. Sep 2015, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņas,

šis ir 11. gads, kad TV ekrānos ik svētdienas rītu būs skatāms raidījums "Māmiņu klubs", tik daudz gadu nozīmē vien to, ka Māmiņu klubs vecākiem ir nepieciešams un man ir prieks, ka esmu viena no māmiņām un varu sevi pieskaitīt lielajai Māmiņu kluba ģimenei. 

Māmiņu kluba radošajai komandai pievienojos 2009.gada rudenī, varētu šķist, ka par bērniem un māmiņām zinu teju visu, taču interesantākais šajā visā ir tas, ka tā nebūt nav, joprojām piedzīvoju jaunus stāstus un atklāsmes, visticamāk tāpēc vēl arvien esmu šajā komandā.

SUPERBĒBĪŠA projekts turpinās

Kā ikviens jauns sākums, arī šī TV sezona sola jaunumus. Vislielākais prieks ir par to, ka mums atkal būs "Superbēbīša" stāsts – mēs iepazīsimies ar ģimeni, ar kuru kopā piedzīvosim gaidību laiku, jā, būsim klāt arī brīdī, kad pasaulē nāks mazulītis un uzzināsim svarīgāko par bērniņa attīstību viņa pirmajā dzīves gadā. Ar superbēbīša māmiņu esam pazīstamas kopš sāku strādāt Māmiņu klubā un man ir prieks atzīt, ka esmu piedzīvojusi to, kā viņa no jaunas meitenes, kura auklēja savu mazo meitiņu, ir kļuvusi par brīnišķīgu sievieti un nu zem sirds nes jau trešo bērniņu. Šajā stāstā ir ļoti svarīgi, lai mums, kas esam kameru otrā pusē, veidotos īpaša saikne ar ģimeni, kura kļūst par tik nozīmīga piedzīvojuma galvenajiem varoņiem, jo mēs būsim kopā visintīmākajā un reizē visskaistākajā notikumā – bērniņa piedzimšanā.

20150824210211-37910.jpg 

Jauns seriāls- Mīlestības valodas

Tāpat mēs kopā ar jums, mīļās māmiņas, veidosim jaunu stāstu sēriju "Mīlestības valodas" – šie būs atklāti stāsti un patiesi dziļas sarunas par to, kā mīlēt savu bērniņu, kā pieņemt to, ka reizēm mums savi bērni nemaz nepatīk, kā saprast, ko bērni mums mēģina iemācīt, kā rīkoties brīdī, kad bērniņš ir sevi pasaulei pieteicis pirms noteiktā dzemdību laika, kā arī uzzināsim dažādu ģimeņu atklāsmes par to, kas palīdz stiprināt attiecības un būt kopā visdažādākajos dzīves mirkļos.

Uzdrīksties un izbaudi dzīvi!

Raidījuma ietvaros mēs noteikti turpināsim iepazīties ar radošām māmiņām, kuras prot iedvesmot, jo viņām ir kāds īpašs talants – mēs ļausimies mākslai un dažādām radošām izpausmēm, jo tas mums ir tik ļoti nepieciešams, lai neaizmirstu, ka mēs esam daudzpusīgas un droši drīkstam darīt dzīvē to, kas mums patīk.

Kā jau visus gadus, arī šogad ticu jūsu atsaucībai un esmu pateicīga par jūsu interesi piedalīties raidījuma veidošanā. Šo gadu laikā esmu iepazinusi tik daudz ģimeņu, tik daudz brīnišķīgu stāstu. Mēs – filmēšanas komanda joprojām darīsim visu, lai brīdis, kad viesojamies jūsu mājās, būtu kā mazi svētki, jo mans darbs man patiesi ir svētki, es tik ilgi diez vai varētu darīt to, kas man nepavisam neiet pie sirds. To arī novēlu jums – atrast savu aicinājumu un baudīt ik mirkli tajā, ko darāt. Ticiet man, bērni mūsos atver slēptos talantus un mēs spējam paveikt neticami daudz!

TIEKAMIES MĀMIŅU KLUBA RAIDĪJUMOS JAUNAJĀ SEZONĀ NO 6.SEPTEMBRA PLKST.8:50!

04. Sep 2015, 18:56 Mazulis_2012

BET otrais super bēbis

Māmiņu klubs Māmiņu klubs 03. Sep 2015, 09:28 Mazulis_2012

Tas būs trešais bērniņš ģimenē 😀

25. Aug 2015, 20:24

ir, es uzminēju, kas būs superbēbja vecāki. prieks, ka šajā ģimenē tas jau būs otrais super bēbis. 😀 😀