Paldies par Adventes vainagu foto! 56 MŪSU māmiņu idejas, ieskatieties!

03. Dec 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katru gadu četras nedēļas pirms Ziemassvētkiem sākas Advente. Tas ir laiks, kad savu māju rotājam ar Adventes vainagu, lai, sveču liesmiņām klusi mirdzot, sagaidītu atnākam Ziemassvētkus. Paldies jums, mīļās māmiņas, ka padalījāties ar mums savās idejās! Mēs varam būt priecīgi par tik radošu un čaklu komandu! Atrādītas ir 56 vainagu idejas! Super!

Balvas

20141128125427-65533.jpg

"Zommers. Mūsdienu latviskā virtuve", Raimonds Zommers

Pavārgrāmatā iekļautajās receptēs tiek laikmetīgi izmantoti Latvijā plaši izmantoti produkti, radot grāmatai papildus vērtību. Tā ir ne vien lielisks palīglīdzeklis virtuvē, bet arī raksturo šī laikmeta ēst gatavošanas kultūru Latvijā. Autors dalās idejās, kā labi zināmus un tepat Latvijā augušus produktus ieviest ikdienā vienkāršā un, tajā pašā laikā, oriģinālā un neparastā veidā. Šefpavārs rada pavisam jaunu virtuvi – mūsdienu latvisko garšu, kur sastopami tādi produkti kā cidonijas, pīlādži, ozolzīles un vēl daudz kas cits. Šī grāmata ļaus ikvienam kaut uz brīdi kļūt par izcilu pavāru un pagatavot restorāna kvalitātes ēdienu, jo ēdienu pagatavošana izklāstīta soli pa solim.

 

20141128125034-49737.jpg 

Mīļās, jūs taču saprotiet, ka uzvarētāju šajā konkursā noteikt bija grūti..

Un tomēr mēs to izdarījām!

Balvu dāvinām -

BaiBaii!

APSVEICAM!

Balviņa saņēmēju gaida jau Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1- 3 (ieeja no Elizabetes ielas puses), otrajā stāvā NO 30.novembra LĪDZ 30.decembrim. Atgādinām arī par iespēju saņemt balviņas ar Pasta Stacijas starpniecību (skatiet zemāk!).

PALDIES JUMS VISĀM!

Māmiņu Klubs

lauvinja lauvinja 04. Dec 2014, 20:52

Bildē nr10 TIIIIIIIIIIIIIK smuks vainags!