11.februāra ONLINE TV videoieraksts

15. Feb 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šķiet, tuvojas pavasaris, bet dažādas veselības problēmas, saslimšanas - vēl neatkāpjas, tāpēc jāturpina domāt, kā uzturēt savu un mazuļa imunitāti formā, kā rūpēties par veselību, kad saslimšana jau klāt, un kā ar prieku uzņemt visu jauno tepat, Māmiņu Kluba Vecāku skolā. Tāpat vairāk uzzināsim arī par šī mēneša tēmu: darbu ārzemēs. Māmiņu Kluba ekspertu komanda ir sagatavojusi īpašu programmu, lai tu pavasari sagaidītu vēl veselīgāka, vēl harmoniskāka, vēl laimīgāka. 

11.FEBRUĀRA MĀMIŅU KLUBA ONLINE TV PROGRAMMA

Ciemos pie Diānas Zandes Māmiņu Kluba Vecāku skolā

Uzzināsiet par dažādām lekcijām, ko apmeklēt gan gaidību laikā, gan arī vēlāk, kad bērniņš ir jau klāt. Pieredzē dalīsies arī kāda daudzbērnu māmiņa, kas lekcijas pie psihoterapeites Diānas Zandes apmeklējusi jau no pirmā bērniņa!

Kādas uzturvielas nepieciešamas bērniņa augšanai?

Māmiņas piens ir labākais, ko mamma var sniegt bērniņam, bet ja krūts barošana nav iespējama, jālūko pēc alternatīvas. Friso produkti nodrošina Jūsu mazuli ar vajadzīgajām uzturvielām dažādos attīstības posmos. Jūs, Jūsu mazulis un Friso aug kopā! 

Ar homeopātiju pret vīrusiem

Iepazīsimies ar DHU (vācu homeopātiju) un uzzināsim arī, kā vispār homeopātija var stiprināt mazuļu imūnsistēmu, kā varam cīnīties ar tās palīdzību pret vīrusiem šajā tik ļoti mainīgajā laikā!

Dabīga ārstēšana ar inhalācijām

Nereti jau rudenī dzirdam dažādus ieteikumus gan saistībā ar dabīgām inhalācijām, ko izmantot saaukstēšanās simptomu ārstēšanā, gan arī saistībā ar īpašiem inhalatoriem, kuros jālej aptiekā nopērkamas zāles. Kā to visu pareizi lietot, un kādos gadījumos, uzzināsim sižeta laikā!

Ar Bioderma kosmētiku pret atopisko dermatītu

Atopiskais dermatīts ziemā mazuļiem, kam ir īpaši jūtīga āda, novērojams biežāk. Kā tas izpaužas, un kā no tā atbrīvoties, sapratīsim sarunas laikā. Pie tam, iepazīsimies arī ar Bioderma kosmētiku un uzzināsim, ar ko tā īpaša. 

Par sauso ādu bērniem un atopisko dermatītu Atoderm produktu saudzīgi dziedējošo un ādas barjeru atjaunojošo iedarbību stāstīs Laura Alsberga.

Jaunumi topošajām un jaunajām māmiņām Dr.Mauriņa Vēnu un lāzermedicīnas klīnikā

Dr.Mauriņa Vēnu un lāzermedicīnas klīnikā pieejami dažādi pakalpojumi un īpašie piedāvājumi, par kuriem speciālisti vēlas pastāstīt sīkāk!  

Mēneša tēma: darbs ārzemēs

Runāsim par to, kāpēc nereti kāds no ģimenes vai pat visa ģimene ir spiesta aizceļot peļņā uz ārzemēm. Tāpat uzzināsiet vairāk par mēneša filmas tapšanu un viedokļiem, kas tajā tiks iekļauti. Protams, priecāsimies ar vecāku pieredzi saistībā ar darbu ārzemēs: kāpēc braucāt, vai braucāt visi, vai atgriezāties un cik viegli vai grūti tas bija.

JAUNUMS! Meditācija topošajām māmiņām un bērniem

Satiksim reiki meistari Ilzi Pavasari, kas pastāstīs, kā māmiņas jau gaidību laikā var iepazīties ar meditāciju iesācējiem, un kā vēlāk šajā procesā iesaistīt arī bērnus. Sapratīsim, cik, patiesībā, svarīgi ir prast atslēgties no ikdienas un ļaut ieplūst mieram sevī.

Tiekamies ONLINE TV!

Māmiņu Klubs

20141015120931-62878.jpg