Nav par karstu, nav par aukstu, bet ir tieši laikā

Nav par karstu, nav par aukstu, bet ir tieši laikā

30. Apr 2016, 12:06 ViKrEm mamma ViKrEm mamma

Latvijas tirgū ir parādījies jaunums mazuļu - zīdaiņu tekstilā, vēlējos zināt māmiņu un tētu domas par šo produktu. Vai Jūs savam mazulim iegādātos, ko šādu, iespējams, Jums jau šāds produkts ir. Ko par to domājat?

Outlast tehnoloģija mazuļu plediņos - sedziņās, autokrēsliņu guļammaisos, konvertiņos un gultasveļas komplektos. Kas ir OUTLAST? Īpašas molekulas, kuras mazuli uztur nepieciešamajā temperatūrā. Šādu tehnoloģiju izmanto arī kosmonautu tērpu izgatavošanā, sporta apģērbu, apavu ražošanā, kā arī gultasveļā, un nu šī tehnoloģija ir ienākusi arī zīdainīšu tekstilā, lai jaunajiem vecākiem nebūtu jāsatraucas par to, vai mazulītim ir pietiekami silts, vai nav par karstu, tad lūk - šī tehnoloģija paveic šo darbu Jūsu vietā - līz 37 grādiem sasilda, tad lieko siltumu uzkrāj īpašājās molekulās un, kad mazuļa ķermenis sāk atdzist, tad šo lieko siltumu, kurš uzkrāts molekulās, nodod atpakaļ mazuļa ķermenītim.  

Katra šī prece ir ar īpašu atpazīstamības zīmi "OUTLAST", iegādājoties šo produkciju, esiet vērīgi un jautājiet uzrādīt produkta sertifikātu - īpašo atpazīstamības zīmīti, lai neveicinātu maldināšanu, jo arī Latvijas tirgū ir uzņēmumi, kuri ļaunprātīgi izmanto atpazīstamos brendus un produktus, tiem piedāvājot pakaļdarinājumus, vai nepazīstamas izcelsmes preci, arī šo produkciju. Ja interesē vairāk informācija par EKO, vai OUTLAST tehnoloģiju EKO zīmola produktos, jautājiet gan šeit māmiņuklubā, gan arī oficiālā pārstāvja ViKrEm mājas lapas kontaktos. 

Vairāk par to, kādēļ ražotājs izvēlējās šo tehnoloģiju ienest zīdaiņu tekstilā variet palasīt intervijā http://www.draugiem.lv/ekoyoungsmile/news/inovacijas-eko-zidainu-tekstila-kolekcijas-atcelojusas-ari-uz-latviju/