Nāc un piedalies 7.septembrī Vērmanes dārzā!

Nāc un piedalies 7.septembrī Vērmanes dārzā!

06. Sep 2013, 07:11 lauvinja lauvinja

Sestdien, 7. septembrī, Vērmanes dārzā no plkst. 12.00 līdz 17.00 risināsies viens no Rīgas Jauniešu mēneša pasākumiem „Nāc un piedalies”, kurā bērniem, skolēniem un viņu vecākiem vienkopus būs iespēja iepazīties ar interešu izglītības piedāvājumu Rīgā, kā arī izraudzīties pulciņu, kurā darboties no mācībām brīvajā laikā.

 

Pasākumā „Nāc un piedalies” bērni un skolēni varēs iepazīties ar Rīgas bērnu un jauniešu interešu centru, kā arī sporta, mūzikas un mākslas skolu piedāvājumu, uzzināt kādos pulciņos, treniņu nodarbībās iespējams iesaistīties un kāds ir to darba grafiks.

 

Pasākuma laikā Vērmane dārzā visu dienu uz lielās skatuves būs koncerts, kurā uzstāsies Rīgas interešu izglītības pulciņu audzēkņi, parka teritorijā darbosies izzinošas, radošas darbnīcas, risināsies spēles, kā arī gaidāmi vairāki interesanti pārsteigumi. Vienlaikus parkā darbosies katra bērnu un jauniešu centra, spora, mūzikas un mākslas skolas informatīvais stends, kurā varēs iepazīties ar iestādes piedāvājumu, nodarbību norises laiku, pasniedzējiem u.tml. Pasākumā piedalīsies arī biedrības un nodibinājumi, kuri īsteno interešu izglītību Rīgā. Svētkos par drošību stāstīs un paraugdemonstrējumus rādīs Valsts glābšanas un ugunsdzēsības dienests, Rīgas Pašvaldības policija, kā arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests.

 

Rīgā darbojas 13 pašvaldības dibināti  bērnu un jauniešu centri, kas piedāvā iespēju iesaistīties dejošanā, dziedāšanā, tehniskās jaunrades, sporta un vides zinību nodarbībās, kā arī teātra studijās. Profesionālās ievirzes interešu izglītību iespēja apgūt 11 pašvaldības sporta skolās, deviņās mūzikas un mākslas skolās. Tāpat plaša interešu izglītības programma tiek piedāvāta Rīgas kultūras centros un vispārizglītojošajās skolās.

Vairāk www.jauniesumenesis.lv

Vai esi saviem bērniem jau pulciņus izvēlējusies?