19.februāra Māmiņu ONLINE TV konferences videoieraksts

02. Mar 2015, 00:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aiz loga jaušams pavasaris un arī Māmiņu Kluba ekspertu komanda ir sagatavojusi īpašu programmu, lai pavasari sagaidītu vēl veselīgāka, vēl harmoniskāka, vēl laimīgāka. 

19.FEBRUĀRA MĀMIŅU KLUBA ONLINE TV PROGRAMMA

Programma jaunajām māmiņām "Vecmāte nāk palīgā!"

Māmiņu Klubā top jauns projekts "Vecmāte nāk palīgā"! Topošajiem un jaunajiem vecākiem ir tik daudz jautājumu- par bērniņa aprūpi, par krūts ēdināšanu,par psihoemocionālo stāvokli pēcdzemdību periodā... Biežāk jautājumu ir vairāk kā atbilžu.

Projekta ietvaros Māmiņu Kluba vadošie speciālisti dosies mājas vizītēs pie topošajiem un jaunajiem vecākiem, lai mājas vizītēs palīdzētu izprast dažādus jautājumus, ieviestu ikdienā vairāk skaidrības un sirdsmiera!

Tiešraides laikā pie mums viesosies vecmāte Liene Ceriņa, kura vairāk atklās par jauno projektu, par iespējām māmiņām saņemt atbalstu un padomu brīžos, kad tas visvairāk nepieciešams. 

Iepirkšanās gids māmiņām

Cik labi dzīvot 21.gadsimtā: ieslēdz datoru, izvēlies vajadzīgo internetveikalu, pāris klikšķi un tavs iepirkumu groziņš ir pilns. Turklāt - pēc precēm pakaļ vari nemaz nebraukt, tev tās atvedīs uz mājām!

Ziema ir dažādu slimību un vīrusu laiks, kad baciļi uzglūn teju no katra stūra. Izmantojot mūsdienu tehnoloģijas, iespējams iepirkties neizejot no mājām, tādējādi, ietaupot naudu un laiku, tajā pašā laikā, nestaigājot pa lielveikaliem, kur drūzmējas baciļi un uzturot veselību. 

Homeopātija ģimenei

Audzinot savus mazuļus, mums nereti nākas sastapties ar dažādām saslimšanām, reizēm tās pat nevaram nosaukt par saslimšanām, drīzāk tās ir ar mazuļa augšanu saistīti sarežģījumi. Kolikas, zobiņu nākšana, traucēts miegs un satraukums, slikta dūša un vemšana, novājināta imūnsistēma biežas slimošanas dēļ - ar šīm problēmām saskaras ne viena vien bērna māmiņa, tāpēc Māmiņu Kluba interneta tiešraidē uzzināsim, kā palīdzēt saviem mazuļiem.

Studijā viesosies ģimenes ārste Inese Kuģe un DHU (Vācu Homeopātijas Savienības) pārstāve Latvijā Evija Kaupere.

Saruna ar ģimenes ārsti Inesi Kuģi par zivju eļļas nozīmi

Reizi nedēļā vai pat divas, ģimenes galdā esot jāceļ zivju ēdieni. Par laimi mūsdienās mēs varam izvēlēties zivis pēc sirds patikas, tāpat mums ir iespējas eksperimentēt ar to pagatavošanu, jo recepšu patiesi ir daudz.  Uztura speciālisti iesaka mieloties ar treknām zivīm – sardīni, lasi, siļķi un katrā ēdienreizē pieaugušam cilvēkam būtu jānotiesā aptuveni 150 grami gardas zivtiņas. Taču tā kā mēs ēdot zivis arī salīdzinoši bieži tomēr īsti nevaram uzņemt visas nepieciesāmās vielas, ko tās satur, tad kā risinājumu speciālisti iesaka zivju eļļu.

Sarunas laikā ar ģimenes ārsti Inesi Kuģi un Möller’s produktu speciālisti Brigitu Sausnīti atklāsim zivju eļļas nozīmi bērnu un pieaugušo uzturā un veselībā. 

Mazuļa masāžas un ādas kopšanas meistarklase

Māmiņu kluba ONLINE TV māmiņu konferencē kopā ar sertificētu masieri ar medicīnisko izglītību - Natāliju Kirjuhinu apgūsim maigas mazuļu masāžas paņēmienus, ko bez raizēm izmantot mājās, ikdienā darbojoties ar bērniņu! Mazuļu masāža ir viena no lietām, kas pakļauta dažādām modes tendencēm. Ik pa laikam tā aktualizējas, ārsti to izraksta teju vai katram bēbim, bet tad atkal mode pieklust un fizioterapeiti sāk runāt, ka tāda tradicionāla masāža veselam bērnam nemaz nav nepieciešama.

Veselīga diēta ģimenei

Mēģinot iegūt slaidu augumu, jāpievērš uzmanība sabalansētam uzturam, kas sniedz organismam visas nepieciešamās barības vielas un vitamīnus, neaizmirstot par spēka rezervju atjaunošanu un organisma stiprināšanu.Māmiņu konferencē kopā ar uztura speciālisti Inesi Siksnu uzzināsi, ka organismam nav vajadzīga badošanās, bet produkti ēdienkartē, kas sniegs enerģiju, sāta sajūtu un aizsargās imūnsistēmu.

Ēdot olbaltumvielu produktus, pēc to ēšanas ilgāku laiku ir sāta sajūta, tādēļ parasti tievētājām iesaka olbaltumu produktus lietot vakarā, lai negribētos pēc vakariņām staigāt uz virtuvi pēc uzkodām un saldumiem.

Skaistumkopšanas knifiņi topošajām un jaunajām māmiņām

Tas ir vienreizējs piedzīvojums, kad grūtniecības laikā māte un bērns izveido šo ne ar ko nesalīdzināmo saikni – kā garīgi emocionālo, tā ķermenisko. Deviņos grūtniecības mēnešos mātes organisms noregulējas tā, lai varētu optimāli apgādāt augošo bērnu. Šajā laikā var mainīties āda, vielmaiņa un visa ķermeņa sajūtas, tāpēc nepieciešams īpašs atbalsts.

Dr. Hauschka vēlas katrai jaunajai māmiņai sniegt iespēju ielūkojies Dr. Hauschka produktu pasaulē, ar pieskāriena maģiju uzmundrināt, nomierināt vai līdzsvarot sevi un savu ādu ar Dr. Hauschka ķermeņa kopšanas produktiem lietošanai mājās.  Skaties Māmiņu konferenci un smelies idejas grima knifiņiem! 

20141015120931-62878.jpg

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 19. Feb 2015, 12:51

Iekopējiet vēlreiz savus komentārus zem konkursa loga!

madeit(KatrinaK) madeit(KatrinaK) 19. Feb 2015, 12:44

Kosmētikas nonemejs, udens, toniks, barojos krems😀

Cielavinna Cielavinna 19. Feb 2015, 11:08

Cik ilgi trīs gadīgam bērnam var dot zivju eļļu un vai ir vajadzīgi pārtraukumi? Bieži tiek norādīts, ka jādod divas reizes dienā, bet vai nepietiek, ja tiek iedots vienu reizi no rīta?

madeit(KatrinaK) madeit(KatrinaK) 19. Feb 2015, 10:16

Ko darit, ja ietajas briesmiga bezpalidzibas sajuta, ka ar to cinities???

madeit(KatrinaK) madeit(KatrinaK) 19. Feb 2015, 10:11

Super, ka ir tada iespeja, zel ka man nesanaca, visu so gudribu apguvu pasmacibas cela!!!