Māmiņu Klubs atgriezies no Stokholmas! Kā jums klājas?

Māmiņu Klubs atgriezies no Stokholmas! Kā jums klājas?

15. May 2013, 14:46 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Sveikas,sveikas! 

Pirms pāris stundām nokāpām no kuģa Rīgas Pasažieru ostā un nu atkal esmu ierastajā vidē pie datora un acīmredzot būt vajadzīgs laiks,lai atgūtos,jo pat esot uz sauszemes, šķiet,ka viss līgojas kā uz kuģa esot :) Tā teikt- kuģis esmu es :)

Rīga sagaidīja mūs ar skaistu dienu, zaļu zāli, košāku koku lapu rotu, pienenēm, kamēr aiz muguras Stokholmā atstājām lietu. 

Jā, lai apkopotu domas, bildes, video un visu pārējo,būs vajadzīgs laiciņš,bet pāris vārdos sakot,varu teikt,ka kruīzs bija BURVĪGS! Māmiņdienas kruīzā devās ap 200 ģimenēm, kuras katru vakaru no sešiem līdz deviņiem kopā ar Māmiņu Klubu, Pepiju, Karlsonu, Trusīti, fizioterapeiti, krūts ēdināšanas speciālisti, ārsti, radošo nodarbību vadītāju un daudziem,daudziem citiem, rūpējās, lai ģimenēm uz kuģa būtu interesanti!

Tā kā uz kuģa nebija iespējams tikt pie interneta, jo te zona bija, te atkal nebija, tad stāstāmā ir daudz un dalīsimies mūsu emocijās un iespaidos pakāpeniski par to,ko esam piedzīvojuši šajās dienās:)

Man šis bija darbs un atpūta reizē,jo satiku tik daudz superīgu ģimeņu un runāju,runāju,runāju vienā laidā un ir arī rezultāts- balss man vairs nav :) 

Gaidīšu reportāžas no Stokholmas brauciena,kā arī mājās palicēju stāstus par to,kā jums gāja :)

Uz tikšanos vēlāk!

Kristīne

15. May 2013, 19:42

o jā savāda sajūta bija arī man. 😀

mamma27 mamma27 15. May 2013, 17:48

Jā. atpūta bija tiešām feina. bildes salādētas,tik atliek uzrakstīt😀 Mani tusētāji aizmiga un guļ. Pieguruši no atpūtas.😃

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 15. May 2013, 15:18

Starp citu, vai jums nereibst galva? Man sajūta, ka esmu vēl uz kuģa!

Prieks, ka jums patika!
Protams , šāds atpūtas lielais izbraukums mums Klubā notiek pirmo reizi, daudz kas vēl ir uzlabojams noteikti,bet ja nedarīsi, nezināsi, kas un kā vislabāk jātaisa!
Nākamreiz MK organizētu noteikti savu lielo ekskursiju, lai visi kopā var aizbraukt pa pilsētu, jo cik mēs sapratām, tas bija klupšanas akmens - laiks,ko pavadījām katrs atsevišķi Stokholmā.
Bet pats prāmis priekš bērniem -ideāla vieta tusiņiem! Manējie ir bez spēka😀 un viss viņiem patika!

15. May 2013, 15:15 Sandija Māmiņu Klubs

lūdzu. man gribas pateikt lielu lielu paldies Jums Māmiņu klubs, par fantastisko pasāskumu 😀 mums ļoti patika.
biežāk šādu pasākumus.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 15. May 2013, 14:57

Gribēju MK vārdā pateikt milzīgu paldies visiem kruīza dalībniekiem! Jūs bijāt lieliski un nenogurstoši! Vismaz man un manai ģimenei ļoti patika brauciens. Mazajam patika dzīvoties MK stāvā, bet lielajam - dejot pirmo reizi mūžā īstā disenē!
Ļoti ļoti labas sajūtas pēc kruīza, esam pārguruši, bet laimīgi👍

Īpašs PALDIES MK portāla vadītājai un pasākuma organizatorei Kristīnei Damškalnei un visiem labajiem gariņiem par milzīgo ieguldīto enerģiju! 🌷🌷🌷🌷🎉

Kaut tādu ballīšu mums MK būtu vairāk!