Māmiņu kluba vasaras festivāls - aizraujošs pasākums, kas patiks arī tētim!

Māmiņu kluba vasaras festivāls - aizraujošs pasākums, kas patiks arī tētim!

10. Jun 2018, 22:23 mincenee mincenee

Pierasts, ka saistībā ar Māmiņu klubu un tā pasākumiem galvenokārt runā par mammām un bērniem, bet Māmiņu kluba vasaras festivāls viennozīmīgi patiks arī tētim! Tas ir aizraujošs pasākums visai ģimenei ar daudzveidīgām aktivitātēm.

Pērn mūsu ģimenītes pirmais lielais publiskais pasākums bija tieši Māmiņu kluba vasaras festivāls. Šogad par došanos uz festivālu tētuks pats teica, ka grib doties. Un arī devās divatā ar meitu, jo man diemžēl nācās piespiedu kārtā laist garām šo pasākumu. Tā nu šogad ratiņu parādē nepiedalījāmies, bet mājās dzirdēju, cik atkal daudz interesanti un krāšņi vecāku meistardarbi redzēti.

Izklaides bija ļoti daudz dažāda vecuma bērniem. Katrs varēja atrast ko sev interesantu. Meitai ļoti patika bumbu baseins un slidkalniņi, zīmēšana un ļoti sajūsmināja sunīši, kurus varēja papaijāt. Tāpat viņai ļoti patīk dejot un priekšnesumu laikā dancāja. Tētis arī piedalījās pāris aktivitātes, piemēram, uzgriežot laimes ratu, laimēja barību mūsu mincenei. Tāpat izmantoja iespēju un nopirka par ievērojami lētāku cenu Semper sūcamiezenīšus, ko meita iecienījusi. Iegādājās arī plecu siksnu Dip Dap skrejriteņa pārnēsāšanai. Kā jau vīrietim, daudzie drēbju tirgotāji īpaši neinteresēja. Bet teica, ka kopumā bijuši daudz dažādi stendi un tirgotāji. Viņš gan sacīja, ka daļai tirgotāju jau ātri stendi bijuši patukši, iespējams, nebija rēķinājušies ar tik lielu apmeklētāju skaitu.

Veselības pārbaudēs nepiedalījāmies, jo acu pārbaude jau bija veikta uz gada vecumu un pie alergolga tieši nesen saistībā ar savu jautājumu jau bijām. Bet, manuprāt, tā ir lieliska iespēja, it īpaši tādēļ, ka nereti pie šiem speciālistiem mēdz būt garas rindas. Varbūt nākotnē būtu iespējams paplašināt speciālistu klāstu, piemēram, esmu ievērojusi, ka ļoti pieprasīts bērnien ir gastroenterologs, bet rindas pie šī speciālista ļoti garas.

Kopumā festivāls patika gan tētim, gan arī meitai. Noteikti apmeklēsim arī nākamgad! Man vienīgi gribētos agrāku sākšanās laiku, piemēram, jau pulksten desmitos, jo agri cēlušajiem tā grūtāk ilgi noturēties nomodā. Ar to es domāju nevis parādes laiku, bet iespēju jau apskatīt stendus un piedalīties mazajās aktivitātēs. Bet citādi varu tik vēlēt daudz radošas idejas un neizsīkstošu darba sparu! Paldies par šī foršā pasākuma organizēšanu!

20180610222148-24668.jpg