Māmiņa - reportiere pēdējā konkursa diena: Iesūti savu reportāžu un tiec pie balvām no Valdo!

Māmiņa - reportiere pēdējā konkursa diena: Iesūti savu reportāžu un tiec pie balvām no Valdo!

04. Nov 2013, 13:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Jauns mēnesis ir sācies, un klāt ir arī jaunas balvas! Visas reportāžas, kas ir iesūtītas laikā no 1. līdz 4.novembrim, pretendē uz balvām no Valdo. Bet... Kušss! Sīkāk par to visu uzzināsiet mazliet vēlāk. Tagad tradicionālais aicinājums iestāties reportieru rindās

MĀMIŅU KLUBS UZSĀK

MĀMIŅU - REPORTIERU

JAUNO ATLASI!

Kā kļūt par reportieri? Vienkārši! Nē, tas ir pat ĻOTI vienkārši!

Piemēram, ejot pa ielu esi pamanījusi neparastu izkārtni, ēku, kas sen jau nojaucama, jaunu rotaļu laukumu bērniem, vai arī.. Kaut ko, kas piesaista tavu uzmanību. Nofotografē redzēto, uzraksti par to un iesūti mums!

Vai arī, veikalā esi pamanījusi tādas kārtīgas atlaides, izpārdošanas vai interesantus, izdevīgus piedāvājumus! Lūk, esi sapirkusies un gatava padalīties informācijā arī ar mums.

Vai arī - tev piezvanīja draudzene un izstāstīja nu kaut ko tāaaaadu! Pastāsti par to mums!

Vai varbūt tu esi bijus poliklīnikā, vai izbaudījusi piedzīvojumus sabiedriskajā transportā..

Variantu ir ļoti daudz, galvenais noteikums - informācijai jābūt aktuālai. To, ko esi redzējusi, dzirdējusi, jāiesūta nedēļas laikā. Tēma - jebkura, tātad - brīva izvēle.

Katra reportāža piedalās konkursā. Konkurss ir spēkā līdz 4.novembrim ieskaitot. Līdz tam laikam jāiesūta, VISMAZ 3 reportāžas

Kā iesūtīt blogu?

1) Iesūti savu reportāžu caur podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"!

3) Izvēlies sadaļu - Mazulis un tagus Konkursi, Māmiņa-Reportiere

4) Spiežam SAGLABĀT un stāstiņš ieceļos portālā!


 

TRĪS

pašu interesantāko reportāžu autores

SAŅEMS DĀVANU GROZU NO VALDO

Tajā ietilpst:

4 veidu margarīns Valdo

20131004160824-90648.jpg

 

„Extra” ar zemu tauku saturu (40%) un inulīnu (4%); Jaunais „Valdo” margarīns „Extra” satur 4% inulīna. Inulīns ir dabiskas izcelsmes polisaharīds, insulīna analogs, kuru sintezē augi. inulīnam ir zinātniski pierādīta spēja samazināt asinīs lipīdu (tauku) koncentrāciju un stabilizēt glikozes līmeni, tāpēc tas var uzlabot dzīves kvalitāti cukura diabēta slimniekiem, kā arī tiem cilvēkiem, kuri vēlas uzturēt optimālu ķermeņa svaru. Inulīns uzlabo arī kalcija uzsūkšanos organismā un veicina labvēlīgo baktēriju augšanu zarnu traktā, tādejādi paaugstinot organisma dabiskās aizsargspējas.

„Light” ar zemu tauku saturu (40%) Margarīns Light ar pazeminātu tauku saturu būs lielisks pavalgs maizei un garšīga piedeva griķiem un rīsiem, kā arī biezputrām.

„Classic” ar pazeminātu tauku saturu (60%) Margarīns „Classic” ir klasisko vērtību cienītāju produkts, jo margarīns ir gards un sātīgs, tieši tāds kāda garšu Latvijas iedzīvotāji atzīst vislabāk. Margarīns ir lieliska piedeva vārītiem kartupeļiem un protams sātīgs pavalgs uz maizes.

„Salt” ar pazeminātu tauku saturu (50%) un jodsāli (1,2%). Margarīns „Salt” ir produkts īsteniem vasaras garšas cienītājiem. Šo margarīnu ēdot vienmēr būs saulainas karstas vasaras dienas izjūtas un svaiga salātu garšas atmiņas. Jods ir viens no svarīgākajiem mikroelementiem, kas vajadzīgs cilvēkam un margarīns kopā ar jodsāli ir vienkāršākais veids, kā papildināt savu uzturu ar nepieciešamajām minerālvielām un mikroelementiem.

Miltu maisījumi kēksa un vafeļu pagatavošanai

20131004160854-94077.jpg

Visi zina, cik patīkama ir smarža virtuvē, kurā tiek cepts mājas kēkss. Iegādājoties Valdo miltu maisījumu kēksam, iegūsiet patiešām gardu pašu ceptu kēksu. Cepšanas laikā var improvizēt ar dažādām sastāvdaļām: rozīnēm, riekstiem, sēkliņām. Varat izmantot klasiskās formas kēksiem, vai cept mūsdienīgās formiņās, kas paredzētas mafinu cepšanai.

20131004151241-75321.jpg

Veiksmi! Gaidām jūsu reportāžas!