LEPOJAMIES! Мамин Клуб redaktore Aleksandra kā aktīvākā sieviete!

LEPOJAMIES! Мамин Клуб redaktore Aleksandra kā aktīvākā sieviete!

04. Mar 2014, 13:49 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

"Ar labiem darbiem neplātās!" Tādas pārdomas man ir par mūsu mīļās Aleksandras veikumu, iesaistot ļoti daudz māmiņu pavisam maģiskā projektā februārī- Feju Februāris. Kas bija šis projekts? Viss sākās ar palīdzību vientuļajai māmiņai Ruslanai, kļūstot par viņas feju un palīdzot mainīt savu dzīvi un paskatīties uz pasauli pavisam citām acīm.

Bet nu Aleksandra gāja tālāk un.... februārī tika izpildītas visas vēlēšanās, ko izteica māmiņas. Kā atzīst Aleksandra, tas notika gluži kā pozitīvu notikumu vilnis, kas pārņēma vienu, otru, trešo, trīsdesmit trešo māmiņu, ļaujot noticēt, ka brīnumi pastāv. Ļaujot noticēt, ka ir iespējams it viss!

PALDIES, Aleksandra, par milzīgo paveikto darbu!

PALDIES, Aleksandra, ka ļāvi mainīt dzīvi tik daudz māmiņām!

PALDIES, Aleksandra, ka esi kā bākuguns tik daudz gaidošām, cerošām un ticošām sirdīm!

Šajā video varat noskatīties, kā Aleksandras draudzene Natālija uzrakstīja vēstuli un.... paveica labu darbu arī Aleksandrai!

 NOSKATIES VIDEO ŠEIT->>>

20140304110443-48669.jpg

Nu, mīļās, rīkojam šādu pārsteigumu pavasari arī mums:)?

Kristīne, latviešu portāla www.maminuklubs.lv redaktore

Banija Banija 04. Mar 2014, 16:23

Es par. Kaut vai tādēļ, ka marts jau kuro gadu tiek Latvijā pasludināts arī par Laba servisa mēnesi 😀 Pārfrāzējot varētu teikt, ka, lai arī katru dienu darām labus darbiņus, marts varētu būt tieši tas mēnesis, kuros šos labos darbiņus izcelt, neturot sveci zem pūra ☹