LEGO viktorīna - mācāmies burtus, krāsas un skaitļus! PIEDALIES un laimē!

24. Oct 2015, 17:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

LEGO DUPLO šķiet, atrodams ikvienā mājā, jo tie ir patiesi jau sen pierādījuši savu kvalitāti, un nav visā plašajā pasaulē arī konkurentu daudzveidības ziņā! Ir regulāri jaunumi, atšķirīgas komplektācijas pat pirātiem, sacīkšu braucējiem un princesēm, kā arī dārzniekiem un vēl un vēl un vēl.. Bet - ir jauki, ja bērniņus varam sākt iepazīstināt ar skaisto krāsu, burtu un ciparu pasauli tieši kopā ar LEGO!

Mīļie vecāki, iesaistieties, rotaļājieties kopā ar bērniem! Tas neprasa daudz laika, bet tas ir tik nozīmīgi bērnu attīstībai! Izmēģiniet, atraisiet savu radošumu un arī jums patiks!

Bet nu gan - piedalieties viktorīnā, jo, iespējams, tieši jūs laimēsiet savam bērnam jaunu LEGO DUPLO rotaļlietu komplektu!

BALVA

10584 Mežs: parks

20151006135136-36182.jpg

Izbaudiet interesantu dienu dabas parkā LEGO® DUPLO® mežā — tur var redzēt tik daudz dzīvnieku! Uzbūvējiet nojumi briežu ģimenei un dodieties ar mašīnu garām lāču alai un lapsu nožogojumam, pavērojiet dzīvniekus, bet tikmēr vāvere skrien cauri mežam. Pēc tam dodieties uz piknika vietu pusdienās. Kad paēsts, var rotaļāties uz slidkalniņa. Maziem bērniem patiks šī komplekta 8 DUPLO meža dzīvnieciņi, kā arī lomu spēļu iespējas, ko piedāvā šis parks. Rotaļājoties ar īpašajiem klucīšiem ar riekstu attēliem, kas garšo dzīvniekiem, pārrunājiet to, ka daba un dzīvnieki ir jāsaudzē. Parks no LEGO DUPLO meža sērijas lieliski noder, lai trenētu būvēšanas pamatiemaņas, būvējot auto, nojumi, vārtus, meža alu, koku un slidkalniņu. LEGO DUPLO klucīši ir košās krāsās un izstrādāti, lai ar tiem būtu īpaši droši darboties mazajām rociņām. Iekļautas 3 LEGO DUPLO figūriņas: mamma, tētis un bērns, kā arī 8 dzīvnieciņi: briedis, stirna, briedēns, lācis, lācēns, 2 lapsas un vāvere.

Veiksmi viktorīnā!

Uzvarētāju paziņosim pēc 25.oktobra!

Māmiņu Klubs

 

13. Oct 2015, 19:59

Manuprāt, 8.jautājums nav īsti precīzs atbildē. Bēns savu Es var apzināt izspēlējot figūriņās sevi kā zēnu vai meiteni.