Laižam ģimenes ceļojumā uz Tartu! Ko tur apskatīt? VIDEO

04. Apr 2018, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tartu - otrā lielākā pilsēta Igaunijā tiek dēvēta par mūsu kaimiņvalsts kultūras galvaspilsētu, jo tajā ir mūsdienīgākie muzeji, senākā universitāte Ziemeļeiropā, kocerti, teātra izrādes, Tartu ir arī Igaunijas Dziesmu svētku dzimšanas vieta, un varam jums godīgi teikt - te ir iespeja atrast piedzīvojumus ceļotājiem no jebkuras pasaules malas. 

Lai novērtētu, kāda ir pilsēta un noteiktās valsts kultūra, noteikti ir jādodas vai nu uz tirgu vai kafejnīcu un restorānu tūrē. Par Igaunijas nacionālajiem ēdieniem tiek uzskatīti štovēti kāposti un asins desa.

Apgrieztajā jeb Tagurpidi mājā iespējams baudīt galvu reibinošus notikumus vistiešākajā nozīmē. Viss, kam būtu jābūt uz grīdas ir piestipirnāts pie griestiem, savukārt lampas izaug no grīdas. Mājas, kurās dzīve rit kājām gaisā ir atrodamas visā pasaulē - dodoties ceļojumā, atliek vien internetā noskaidrot vai jūsu galamērķī to būs iespējams piedzīvot, jo tas ir tā vērts - gravitācijas likumi ir izjauki, iznākot no mājas ir sajūta kā pēc kārtīgas nakts ballītes.

Igaunijā veselības tūrisms ir ļoti attīstīts, tik daudz SPA nav nevienā Baltijas valstī - ir padomāts gan par pieaugušjaiem, gan dažāda vecuma bērniem, atliek vien atrast īsto un ienirt brīvdienās. Baseini, burbuļvannas, sāls pasaule - ar sāls istabu un baseinu, kurā ūdens sāļuma koncentrācija kā Nāves jūrā, karstā baļļa, kad aiz loga aukstums. 

Māmiņu Klubs

 20180403154304-47123.jpg

www.visitestonia.com

10. May 2018, 20:48

Jums nepieciešams finansejums, lai jusu majas, jusu bizness, auto iegadi, lai iegadatos motociklu, lai izveidotu savu biznesu, lai jusu personigas

vajadzibas vairs šaubas. Mes sniedzam personas kreditu ar procentu likmi 3% neatkarigi no summas. Jus velaties rakstit, lai jusu personas

aizdevumiem, ka es esmu jusu riciba 24h / 24. Vairak informacijas: servicepeakgroup@hotmail.com
Paldies