Kurp doties brīvdienās? Ieskaties AFIŠĀ!

Kurp doties brīvdienās? Ieskaties AFIŠĀ!

29. Apr 2015, 15:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kārtējās pavasara brīvdienas ir klāt! Nezini, kurp doties kopā ar ģimeni? Ieskaties pasākumu afišā, izvēlies sev tuvāko pasākumu, sagatavojies un  - lai jautra laika pavadīšana!

12.Latvijas Stādu parāde


1. un 2. maijā Siguldas Svētku laukumā notiks 12. Latvijas Stādu parāde, kas vienlaikus atklāj dārzkopju aktīvās sezonas sākumu un tāpēc to iecienījuši Latvijas dārzkopji – gan amatieri, gan profesionāļi, gan visi, visi, kam patīk un interesē dārza lietas!

Velo diena Aizkrauklē


1.maijā pulksten 11.00 ģimenes ar bērniem aicinātas tikties pie Sporta centra, kur notiks dažādas veiklības stafetes, lai saņemtu Tiesības piedalīties velobraucienā. Pa ceļam būs jāveic arī dažādi uzdevumi!

Bārtas Pavasara gadatirgus


1.maijā no plkst.8.30 laukumā pie veikala - Pavasara gadatirgus. Tirgosim un pirksim! Pulksten 9.30 tirgus apmeklētājiem koncertēs grupa “Sandra”, un arī ar to dziesmas un uzstāšanās prieks vēl nebeigsies!

Starptautiskā mākslas un kultūras biennāle “Dzīve”


1.maijā  plkst.13.00 Valkas pilsētas kultūras nama mazajā zālē notiks Starptautiskās mākslas un kultūras biennāles “Dzīve” atklāšana. Pasākumam moto izvēlēti Raiņa vārdi “Es zinu, jūs, pusvientulīgie..."

Bunkas pagasta svētki


No pulksten 9- pavasara tirgus, piepūšamās atrakcijas un vizināšanās ar lieliem un maziem zirgiem; Pulksten 10- svētku atklāšana; Pulksten 10.15- rīta koncerts.

Spēka dziesmas Limbažu kultūras namā.

Cālis 2015 Iecavā


Sestdien, 2.maijā, Iecavas Kultūras namā.

Koncertuzvedums "paSaules koks"


Koncertuzvedums “paSaules koks” - tas ir stāsts par mūsu tautas vērtībām un to nozīmi mūsu dzīvē, kur mūsu bagātīgais tautas mantojums un gudrība savijas vienā no Latvijas spēcīgākajām kultūras izpausmēm. Rīgas Latviešu biedrības naā koncertuzvedums baudāms - sestdien, 2.maijā.

Grobiņas Pavasara tirgus


Visi pirkt un pārdot gribētāji 2.maijā no pulksten 9.00 līdz 13.00 aicināti Grobiņā pie kultūras nama "Robežnieki" uz Pavasara gadatirgu. Katru gadu Grobiņā pie kultūras centra "Robežnieki".

Svētki Turaidā - Gausmu sauca, gaisma ausa


Svētki Turaidā – Gaismu sauca, gaisma ausa veltīti Latvijas neatkarības deklarācijas atjaunošanas 25. gadadienai   2015. gada 4. maijā 12.00 – 17.00 12.00 – 12.30 -   Gaismas daudzinājums Ūsiņam. Paasākums Turaidas muzejrezervātā, pirmdien, 4.maijā.

Tirdziņš Mārupē, Konrādu ielas skvērā


Mājražotāju, amatnieku un zemnieku tirdziņš! Radošās darbnīcas un atrakcijas bērniem! - 4.maijā, Mārupes Skvērā.

Koklītes ceļojums - Ķeipenes tautas namā, pirmdien - 4.maijā.

Bauskas tūrisma sezonas atklāšanas svētki

Bauskas tūrisma sezonas atklāšanas svētki ir ikgadējs pasākums, kas katru gadu notiek maija sākumā - šogad jau devīto reizi! Tradicionāli šajā dienā savus jaunumus  prezentē apskates objekti, un, protams, tas vēl nav viss. Tiekamies Tūrisma informācijas centrā pirmdien, 4.maijā.

Priecīgas brīvdienas!

Māmiņu Klubs