Māmiņas iesaka ĢIMENĒM AR BĒRNIEM draudzīgas kafejnīcas

Māmiņas iesaka ĢIMENĒM AR BĒRNIEM draudzīgas kafejnīcas

13. Nov 2014, 09:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tiklīdz kļūstam par vecākiem, vairāk pievēršam uzmanību tām vietām, uz kurām varam doties kopā ar savu bērniņu - neskatoties uz to, vai viņš vēl čuč ratos, vai ir jau paaudzies un sper pirmos soļus, vai ir jau 2-3-4 vai pat vairāk gadus vecs. Un vienmēr dosim priekšroku vietām, kurās ir iespējams ne vien pašiem atpūsties un baudīt izklaidi vai kādu piedzīvojumu, bet dāvāt priekus arī bērniem.

Šajā reizē aicinājām pastāstīt jūs par bērniem draudzīgām kafejnīcām!

Lūk te būs dažas no nosauktajām:

Anastasija_2012 iesaka:

Mamkafe (Barona ielā) – tur ir feins bērnu stūrītis, kur bērni var spēlēties kamēr mamma var paēst un padzert tēju. Bērnam tur arī ir, ko paēst.

Candy Cafe (Purvciemā) – tur ir vesels liels rotaļu laukums, gan par atsevišķu samaksu.

Lido (Spicē un Krasta ielā). To visi zin, neko jaunu nepastastīšu.

Charlie Pizza. Katrajā ir bērnu stūrītis ar kalniņu un citām mantiņām.

Vairāk saules. Ir bērnu feins stūrītis.

CanCan pizza – arī izdomāts stūrītis ar feinām mantiņām, krāsojamām lapiņām utt.

Ir arī McDonald’s un Hesburgers, kur arī ir bērniem, kur spēlēties. Taču mēs uz tādam vietām neejam, jo cenšamies ēst veselīgi.

KID (Pulkveža Briežā ielā). Tur ir bērnu istaba, kur bērnus arī pieskata.

"Mazais princis" (Bruņinieku ielā). Arī feins bezmaksas bērnu laukums.

Jurmala:

Grilbārs „Lighthouse” (Jomas ielā). Svētdinās tur ir branšs, kur bērnus izklaidē, pārējās dienās ir arī feins bērnu stūrītis.

Restorāns „Neptūns”. Ir mazā feinā istabiņa, kur bērni var spēlēties, ir biljarda galds. Katru pirmo mēneša svētdienu ir Bērnu Rits, kur bērnu izklaidē, cep piragus kopā utt.

„Madam Brioš” (Melluži). Blakus ir liela un superīga bērnu istaba (par samaksu), kur bērni var spēlēties un uz turieni viņiem var aiznest arī ēdamo.

Naniland (Dubultu prosp.7). Nesen atvēries. Tur ir milzīga pankūku izvēle un liela bērnu istaba ar slidkalniņu utt. Bez papildus samaksas.

Orizzonte restorāns Jurmalā (Dubultos) ļoti patīk ar to, ka viņš ir ar skatu uz jūru. Bērniem tur tikai dod krāsojamas lapiņas un flomasterus.

Villa Joma viesnīcā Jūrmalā (Jomas ielā) arī ir feins bērnu stūrītis

Vasarā labs ir pludmales klubs "Čaika" Pumpuros. Taču tur viss ir ļoti dārgi.

Tikpat labi ir pludmales klubā "Čaika blu" Vaivaros. Un bērnu izprieces tur ir bezmaksas. :)

Jelgava:

Ja sanāk būt Jelgavā, tad siltajā laikā vislabākais, protams, ir "Zemnieka cienasts" jeb "Līči". Tur ir ļti daudz visādu atrakcionu, pārsvarā viss gan ir par papildus samaksu, bet šis tas ir arī bezmaksas

Siltaja laikā Jelgavā arī ir Chili pica ar speļlaukumu ārā.

Bet mūsu vismīļāka kafejnīca Jelgavā ir "Silva". Tur ir visgaršīgākie saldumi visā Latvijā! Siltajā laikā bērniem ir kur spēlēties āŗā.

Baltezers:

Bet Baltezerā ļoti iepatikas kafejnīca "Vanaga ligzda" ar ļoti labu spēļu laukumu. Un lielu pankūku izvēli.

kukainīši iesaka:

"Vairāk Saules" Dzirnavu ielā-ieteiktu šeit dodies uz kādu maltīti ģimenei ar bērnu kas jau pats tipina un kuru interesē dažādas mantiņas:)Ierodoties šeit parasti aizņemam kādu no galdiņiem lejasstāvā,jo tieši zem trepēm apakšā ir iekārtots spēļu placītis bērniem.Manai meitai šeit ļoti patika.Ir labi arī tas,ka galdiņi atrodas turpat blakus,un kamēr tu baudi maltīti-bērns var spēlēties un tu visu vari redzēt un kontrolēt,jo tas notiek tavā acu priekšā,soli no tevis.Pa visu šo laiku ne reizi nebija jāskrien un jāmeklē bērns(pa "Vairāk Saules" telpām),jo viņai te pat bija interesanti. Par zīdaiņiem gan šeit nav padomāts,jo tādas pārtinamās virsmas šeit neatrast.Bet,ja mammai ir līdzi sava sedziņa,ko var likt uz grīdas turpat kur bērni spēlējas uz paklāja,tad arī šī problēma pašu spēkiem ir atrisināma.

Tisha_ iesaka:


1. Cheese Moon, laba virtuve, fantastiski brunchi, neliels stūrītis bērniem, arī āra terase un ārā šūpoles, bērns var brīvi staigāt.
2. Lidojošā varde, neliela rotaļu istabiņa bērniem, viss labi atstrādāts, kā nekā darbojas jau ilgus gadus. Daudz dekoratīvās vardes, akvārijs (bērnam patīk) .
3. Chilli pica. Bērniem ēdienkarte (manējai putra tur ļoti garšo), krāsojamās lapas, patīk dienas piedāvājumi (zupa+ otrais, zupa bērnam, man otrais).
4. Piens, arī brunchi jauki, bērns brīvi var staigāt, rotaļāties (esmu redzējusi,ka citi pat brunchos atnāk ar mantu maisu, izber zemē, bērns spēlējas, vecāki nesteidzīgi bauda:) ) dažreiz šūpoles izkārtas iekšā, citreiz tāfele, kur pazīmēt, brīvi, draudzīgi.
5. Gan bei. Bērniem nav stūrītis, bet ir krāsojamās lapas, zīmuļi, restorāns, bet darbojas ātri, nav ilgi jāgaida, visiem ļoti garšo, patīk, ka pret bērnu kā pret lielu cilvēku - atnes viņai arī dvielīti, kurā rokas notīra, uzservē arī viņai un viss bez lūgšanas.
6. Cabo, vasarā aktuāli, blakus ķīšezeram, virtuve ne pārārk (bērnam īsti nav ko ēst), bet tas, ka var zvilnēt uz ērtiem dvāniem ārā, pašūpoties šupolēs un ik pa mirklim aiziet papeldināt bērnu vai uzept smilšu kūku ir super. Ir zīmuļi, galda spēles, grāmatas, kāda attīstošā manta.
7. Kafe Lilija, aktuāli vasarā, ziemā, manuprāt nedarbojas, ķīšezera krastā, pa mežaparka galveno ielu ejot pa labi. Virtuve vienkārša, lēta, varbūt nedaudz taukaina, bet blakus galdiņiem smilšu kaste jau ar vietējām mantiņām, blakus ezers (citam varbūt mīnuss, man plus), pīles, peldvieta, moliņš, netālu slidkalniņš lielākiem bērniem (neparasti stāvs), blakus izīrē tos "jājamos dzīvniekus".
8. Ārpus Rīgas, braucot uz Valmieras pusi, vangažos, "Pie Brāļa" fantastiska vieta,, laba virtuve, iekšā rotaļu vietiņa un ārā rotaļu laukumiņš, truši, slidkalniņš, šūpoles (foto)
9. Lido, ne tikai krasta ielā, bet arī lido dzirnaviņas (uz dzirnavu ielas) var ātri paēst, bērnam bezmaksas pīle, kura šūpojas, šūpoles, šupuļzirdziņš, galdiņš ar zaķu krēsliem, krāsojamās lapas, tur meitai pārāk patīk, ka nenāk paēst zupiņu vai salātus, pārējais liekas par daudz taukains.
10. Man ļoti patika viena vieta ķekavā, varbūt pat vienīgā normālā ēstuve šajā pilsētā, jo daudz cilvēku, tur ārā fantastisks rotaļu laukumiņš, pavasarī bija aplūkojami truši aplokā, gan jau google var atrast šo vietu,kā arī citas manis pieminētās.

mammīte25 iesaka:

No draudzenēm esmu dzirdējusi , ka Vērdiņš" (Ulmaņa gatvē 199) – ir bērnu stūrītis ar tāfeli un rotaļlietām. Īpaša ēdienkarte mazuļiem, var pasūtīt arī biezputras.

"Emīla Gustava šokolādes bārs" (Tirgoņu ielā 9) – rotaļu stūrītis ar lellēm, auto, klučiem un spēlēm, speciālie bērnu krēsliņi. Īpaši bērniem – pašgatavots piena šokolādes saldējums ar kraukšķiem un karameļu dzēriens!

anymarco iesaka:

Ļoti gribētos paslavēt ģimenes restorānu Hercogs Jelgavā - bērnu stūrītis ar mantiņām un krāsojamajām lapām, ļoti jauka attieksme un bērnu ēdienkarte, Ķekavā Bamba Leo - ir stūrītis ar krāsojamām lapām un zīmulīšiem, bet vasarā ir lielisks bērnu laukums ar koka mājiņām kāpelēšanai. Bērniem ir arī īpaši trauki - ar multfilmu varoņiem

vip1985 iesaka:

Atsevišķs rotaļu stūrītis ar plašu mantu izvēli ir Eco Catering, tur pieejamas koka dabīgas mantiņas. Bērns var sēdēt pie mazā galdiņa un spēlēties.
Restorānā Ostas Skati, kad darbiniekiem paprasa, iedod kasti ar lego un citām mantiņām.

Saulstarinjs_ iesaka:

"Vairāk Saules" Ieriķu ielā 3 - zīdaiņu pārtīšanas iespējas, izklaides iespējas bērniem (rotaļu stūris, spēles, zīmuļi, grāmatas u.c.), bērnu ēdienkarte, barošanas krēsliņš

mimmii iesaka:

Vanaga ligzda Baltezerā, Krasta Lido, Hesburger Alfā - mazāk ēdien daudzveidība kā, piem., bērnu krēsliņš un galvenais - bērnu rotaļu stūrītis

kapostins iesaka:

Gimenes kafejnica Jugla - @beabasil :) majigi un draudzigi!
Patik ari Vairak saules koncepcija un picerija Domina, kur ir savs rotaljsturitis un zimesanas iespejas.
Imanta cancanpiza sobrid ir atvelejusi patiesi lielu sturi berniem! :))

nebukadnecars iesaka:

Stockmann mūsu prāt ir vislabakais, kur uz stundu, par brīvu klientiem, bērnus var atstāt bērnu istabā. Mēs gan vairāk to izmantojam, lai ērtāk varētu iepirkties.

artal iesaka:

Lidojošā vardē-ļoti burvīga bērnu istaba-ar mantām, grāmatām, zīmuļiem, gan multenēm. Bērniem sajūta, ka atrodas tādā kā alā, sienas mīkstas-droši arī mazākiem bēniņiem.
Double Coffee Manhattan (Riga Plaza)- atsevišķi iekārtota rotaļu istaba, ko labi var pārredzēt no blakus esošajiem galdiņiem.

Balva

Iespēja doties kopā ar bērnu uz tiešām bērniem draudzīgu kafejnīcu svētdienā!

Kāpēc ne?

20141110141912-42631.jpg

Kurš dosies uz Mazo Ķiparu svētdienas rīta B-Bāra BRUNCH baudīt?

*izspēlējam 2 ielūgumus uz B-Bāra brunch 16.novembrī (bērniem līdz 7 gadu vecumam ir bez maksas).

anastasija_2012!

APSVEICAM!


Raksti mums uz kristine@maminuklubs.lv savu vārdu, uzvārdu, lietotājvārdu Māmiņu Kluba portālā, tālruņa numuru, kā arī pievieno atsauci uz šo rakstu, lai mēs varētu vienoties par balviņas saņemšanu!

Māmiņu Klubs