Koučinga sesijas palīdz sagatavoties bērniņa sagaidīšanai un vecāku lomai

Koučinga sesijas palīdz sagatavoties bērniņa sagaidīšanai un vecāku lomai

09. May 2018, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērna ienākšana ģimenē vienmēr nozīmē pārmaiņas, pat tad, ja tas jau ir otrais, trešais, ceturtais vai piektais bērniņš.  Šis skaistais notikums nes pārmaiņas gan katrā no vecākiem individuāli, gan arī pāra attiecībām. Gaidīšanas un pārmaiņu laikā ir iespējams izmantot indivuduālo vai pāru koučingu, lai atrastu atbildes uz sev būtiskiem jautājumiem un risinājumiem, lai apdomātu, kādi vecāki mēs katrs un abi kopā vēlamies būt, un kas tieši mums ir būtiski šajā jaunajā dzīves posmā.

Koučinga sesija ir saruna, kurā koučs velta visu uzmanību tam, lai ieklausītos un saklausītu būtisko klienta stāstā un uzdotu jautājumus, kas palīdzētu nonākt pie nepieciešamajām atbildēm saskaņā ar klientam svarīgām vērtībām. Principā tā ir saruna pašam ar sevi, taču profesionāla sarunvedēja – kouča – klātbūtnē.

Šādu sarunu laikā koučs var palīdzēt topošajai māmiņai un/vai jaunajiem vecākiem noskaidrot savas dzīves vērtības, mērķus un to sasniegšanai nepieciešamās darbības un rīcības šajā savas dzīves jaunajā posmā. Tie var būt jautājumi, kas saistīti ar sevis kā mammas/tēta/vecāku lomu izzināšanu, pieņemšanu, iemīlēšanu, pārliecības iegūšanu, karjeras attīstību jaunajos apstākļos, kā arī daudzi citi konkrētajam cilvēkam svarīgi jautājumi.

Koučinga sesija topošajai māmiņai

Bieži vien tieši sieviete vairāk gatavojas visupirms jau dzemdībām un bērniņa ienākšanai ģimenē, un daudz domā par jautājumiem, kas saistīti ar jauno dzīves posmu. Lai arī mūsdienās ir pieejama ļoti plaša informācija par gatavošanos mammas lomai, jaundzimušā aprūpi, bērna vajadzībām un audzināšanu, topošajai mammai var rasties apjukums un neskaidrība par atsevišķiem jautājumiem un savu identitāti jaunajā lomā. Koučinga sesija bērniņa gaidīšanas laikā var palīdzēt saklausīt un ieraudzīt tieši tos faktorus un būtiskos jautājumus, kas konkrētajai mammai ir nepieciešami, lai gaidīšanas laiks būtu tieši tāds, kādu viņa to vēlas, un tas sagādātu prieku. Tāpat tā ir iespēja veltīt laiku tam, lai “sakārtotu domas” par gaidāmajām dzemdībām un to, kāda mamma es vēlos būt un kas man ir nepieciešams, lai to būtu iespējams īstenot. 

Pāru sesija topošajiem un jaunajiem vecākiem

Ļoti bieži prieks un laime sākumā mijas ar skumjām un apjukumu, un jaunajā situācijā vecākiem bieži vien nākas meklēt citus risinājumus un paradumus, lai varētu baudīt kopā būšanu un savu jauno vecāku lomu. Līdz ar bērniņa ienākšanu ģimenē mainās arī savstarpējās pāra attiecības, kurās ir svarīgi katram saglabāt savu “es”, tai pat laikā spēt apvienoties jaunajos apstākļos. Tā kā šis laiks ir emocionāli piesātināts, pāru koučinga sesija var būt kā atbalsta instruments, kuras laikā ir iespējams ieraudzīt sevi jaunajos apstākļos un kopīgi atrast sev vēlamos risinājumus, lai kļūtu par tieši tādiem vecākiem, kādi vēlamies būt.

Lai arī kā mēs censtos bērnos “ieaudzināt pareizās vērtības”, viņi mācīsies no savu vecāku ikdienas un savstarpējo attiecību piemēra. Tādēļ, iespējams, vēl būtiskāk par to, kādā gultiņā bērns gulēs, kādos ratiņos dosies pastaigā vai kuru dārziņu apmeklēs, ir jautājums, kādu piemēru es vai mēs kā vecāki rādam? Piepildīti un laimīgi vecāki ir laimīgas ģimenes priekšnoteikums! 

Koučinga sesijas iespējams veikt klātienē vai skype latviešu, angļu un krievu valodā.

Vairāk informācijas: www.beasur.eu

Ar paroli maminuklubs 15% atlaide individuālai vai pāra sesijai

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAS PASĀKUMAM ŠEIT un satiec kouču Kristīni Kreili ->>>

09. Jun 2018, 08:59

Laba diena kungs / kundze

Mans vārds ir Tom Walter, es strādāju ar Sun Loan Company. Mēs piedāvājam aizdevumus privātpersonām un uzņēmumiem, kam nepieciešama dažāda veida finanšu palīdzība, finansējums tiek nodrošināts ar atmaksas plānu no 1 līdz 25 gadiem ar procentu likmi 2%.

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs interesē mūsu serviss: sunloans.ltd@gmail.com

Tīmekļa vietne: www.sunloan.com

Tālr .: + 1-845-600-7975

Sagaidot jūsu atbildi,

Tom Walter.

10. May 2018, 18:03

Ludzu, sazinieties ar mums, lai iegutu plašaku informaciju, izmantojot musu e-pasta Adresi: servicepeakgroup@hotmail.com ,
par visam jusu vajadzibam aizdevumu un finansešanas sakot no 5000 € ir 150.000000 eiro