Afiša: Kas notiek Māmiņu Klubā? Ieskaties, vai esi laimējusi balvas!

Afiša: Kas notiek Māmiņu Klubā? Ieskaties, vai esi laimējusi balvas!

04. Sep 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

TV raidījumā

Šo svētdien, 10.septembrī, Māmiņu Kluba TV3 raidījumā varēsi uzzināt visu par tūsku grūtniecības laikā un apgūt hendlingu. Kopā ar bērnu dosimies pie zobu higiēnista un noskaidrosim, ko likt skolēna pusdienu kastītē.

Tiekamies jau šo svētdien plkst. 8.50 TV3!

Vecāku skolā

Ja gaidat drīzumā pasaulē ierodamies mazuli, tad aicinām apmeklēt Māmiņu Kluba Vecāku skolas dzemdību sagatavošanas kursus. Jau sākot ar 7.septembri sāksies dienas grupas 4 lekciju cikls. Šajās nodarbībās varēsiet uzzināt (uz nodarbībām vari ņemt līdzi arī savu partneri) visu par krūts ēdināšanu, jaundzimušā aprūpi un to, kā sagatavoties pašām dzemdībām. Vēl pāris brīvas vietiņas ir arī dzemdību sagatavošanas kursiem, kuri notiks ceturtdienās.

Šonedēļ gan trešdien, gan ceturtdien un piektdien Tev ir iespēja apmeklēt sertificētas bērnu māsas Elitas Svarenieces lekciju par jaundzimušā aprūpi pirmajās mazuļa dzīves dienās. Tā ir lieliska iespēja saņemt atbildes uz interesējošajiem jautājumiem par bēbīša vakcināciju, jaundzimušā novērtēšanu, fizioloģisko stāvokli. Izvēlies sev ērtāko datumu un piesakies jau tagad!

Ja Tavs bērniņš ir vecumā no 1,5 līdz 3 gadiem, nāciet uz izglītojošu tikšanos māmiņām ar bērniem “Mūzika kopā ar mammu”! Tā ir lieliska iespēja muzikālās pedagoģes vadībā jums abiem piedzīvot jaunu pieredzi un spilgtus iespaidus mūzikas pasaulē, dziedot, dejojot, klausoties dažādu žanru mūziku un improvizējot!

Kopā ar savu bērniņu būsiet arī gaidīti uz vingrošanas nodarbību māmiņām ar mazuļiem kopā ar Katrīnu Puriņu-Liberi!

Ja gaidot mazuli vēlies uzkrāt spēkus un relaksēties, piesakies grūtnieču masāžai. Pēc tās jutīsies kā no jauna piedzimusi un atpūtusies!

Portālā

Esam iesoļojuši septembrī. Un tas nozīmē tikai vienu - viss turpinās ar vēl lielāku jaudu un enerģiju. Arī septembrī stāstīsim par rotaļāšanos ar bērniem un labprāt uzklausīsim Tavu pieredzi un ieteikumus par rotaļāšanos, rotaļlietu izvēli. Noteikti gaidīsim arī Tavus blogus, jo ik mēnesi neiztrūkstoši apbalvojam mūsu čaklākos blogu iesūtītājus. Jā, iesūtīt blogu ir pavisam vienkārši - vien klikšķini uz savu profilu Māmiņa Kluba lapas augšējā labajā sānā, spied uz "Pievienot rakstu" un... gaidām Tavu stāstu!

Bez konkursiem nav iedomājams Māmiņu Klubs. Un, lūk, kādas balvas vari patlaban vinnēt konkursos:

Aizvadītajā nedēļā noslēdzām vairākus konkursus. Ieskaties, varbūt kādā no tiem esi laimējusi!

Māmiņu Klubs Tev - katru dienu!

20170616074346-16326.jpg