Kas šonedēļ notiek Māmiņu Klubā? Afiša

Kas šonedēļ notiek Māmiņu Klubā? Afiša

07. Aug 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vecāku skola

Tuvojoties rudenim, aizvien lielāka aktivitāte manāma arī Vecāku skolas telpās. Atgriezušies no vasaras atvaļinājumiem, gan topošie, gan esošie vecāki steidz apgūt jaunas zināšanas un sevi pilnveidot.

Ja gaidi bērniņu un prātā esi apsvērusi ideju par slingu, tad nāc jau rīt uz praktisko slinga siešanas meistarklasi grūtniecēm. Nodarbībā sertificēta bērnu nēsāšanas konsultante "Aijas Prakse" vadītāja Aija Apsīte pastāstīs un parādīs, kā pareizi bērniņu nēsāt slingā, varēsi praktiski iepazīties ar slingu veidiem un, protams, arī praktiski visu izmēģināt pati! Bet ja jūsu mazulītis ir jau ieraudzījis dienasgaismu, tad kopā ar bērniņu vari nākt uz Praktisko slinga siešanas meistarklasi ar mazuļiem līdz 4 mēnešu vecumam.

Trešdien Tevi gaidīsim praktiskajā bižu pīšanas meistarklasē pie “Košuma darbnīcas” vadošās meistares Lauras Silnieces. Bižu meistarklasē praktiski apgūsi dažādas bižu pīšanas tehnikas un uzzināsi, kā tās izmantot vienkāršos matu sakārtojumos. Uz nodarbību vari ņemt līdzi arī savu meitiņu!

Māmiņai un tētim būtu vērtīgi apgūt mazuļa tveršanas paņēmienus, lai veicinātu, nevis bremzētu bērniņa attīstību, tāpēc šonedēļ aicinām Tevi apmeklēt fizioterapeites Klaudijas Hēlas nodarbību "Mazuļu hendlings vecākiem ar mazuļiem". Jūsu mazulītis jums būs pateicīgs!

Šonedēļ vari pagūt arī pieteikties un sākt apmeklēt dzemdību sagatavošanās kursus. Izvēlies sev ērtāko nedēļas dienu un laiku:

Uzsākot augustā dzemdību sagatavošanās kursus, uz pirmo nodarbību izdrukā un ņem līdzi kuponu. Tas sniegs 20% atlaidi!

Aktuālajam nodarbību sarakstam aicinām Tevi sekot līdzi šeit.

Portālā

Vasara portālā turpinās ar daudziem interesantiem konkursiem un noderīgiem rakstiem.

Huggies Rotaļu zeme šomēnes Tev stāstīs un sniegs padomus, kā un kāpēc rotaļās jāiekļauj dabas materiāli un kāpēc bērnam ir svarīgi rotaļāties dabā. Tas viss un vēl vairāk šonedēļ Māmiņu Klubā!

Visu augustu kopā ar Huggies Little Swimmers turpināsim arī stāstīt par to, kā mūsu mazos peldētājus iepazīstināt ar ūdens priekiem. Protams, vēl vari pagūt pieteikt savu dalību arī 20.augusta Māmiņu Kluba vasaras noslēguma un jaunās sezonas atklāšanas ballītei Semarah Hotels Lielupe. Pasākums ir BEZ MAKSAS!

Bet, protams, kā gan bez konkursiem. Ko vari laimēt Māmiņu Kluba konkursos?

Māmiņu Kluba aktuālajiem konkursiem seko līdzi šeit.

Māmiņu Klubs Tev - katru dienu!

20170616074346-16326.jpg