Kas šonedēļ notiek Māmiņu Klubā? Afiša

Kas šonedēļ notiek Māmiņu Klubā? Afiša

24. Jul 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vecāku skolā

Šonedēļ  25.jūlijā Vecāku skolā uz tikšanos Tevi gaidīs psiholoģe Diāna Zande. Vēl pieejamas brīvas vietas uz šādām Diānas Zandes lekcijām:

Māmiņu Kluba Vecāku skola ir vieta, kur atbildes uz topošo vecāku jautājumiem sniegs zinoši speciālisi: 27.jūlijā gaidīsim jūs uz Elitas Svarenieces lekciju par jaundzimušo aprūpi mājās, savukārt 29.jūlijā būsiet gaidīti uz Sandras Lases krūtsēdināšanas lekciju topošajiem vecākiem.

Jūlija noslēgumā neaizmirsti parūpēties arī par sevi. Izmanto iespēju pieteikties aromterapijas diagnostikai, kurā varēsi atklāt sev piemērotākās aromeļļas un rast atbildes uz jautājumiem par savā ķermenī un prātā notiekošo.

Būt harmonijā ar sevi un uzlabot pašsajūtu palīdzēs arī grūtnieču vingrošanas nodarbības kopā ar dūlu Katrīnu Puriņu – Liberti un jogas nodarbības topošajām māmiņām ar jogas skolotāju Aiju Dvinsku.

Portālā

Vasara nav atcelta! Tā turpinās! Tieši tāpēc šonedēļ Māmiņu Klubā turpināsim stāstīt par to, kā parūpēties par mazo peldētāju drošību ūdenī un kā kopt mazuļa ādu pēc peldes. Arī Huggies® Rotaļu zemē varēsi iegūt daudz jaunas un noderīgas informācijas par rotaļām ar bērnu laukā.

Jā, varam pačukstēt, ka šonedēļ aicināsim ikvienu piedalīties jaunā, aizraujošā Huggies® Rotaļu zemes projektā. Tāpēc, gan esošās blogeres, gan arī tie, kuri līdz šim bijuši tikai lasītāju lomā, aicināti saspicēt acis un ausis, lai nepalaistu garām lielisko iespēju! Pagaidām par to vairāk nestāstīsim, taču seko Māmiņu Kluba jaunumiem un jau drīz varēsi izlasīt par jauno projektu!

Šonedēļ vēl vari pagūt piedalīties konkursos un laimēt šādas balvas:

Seko līdzi Māmiņu Kluba aktivitātēm, jo arī šonedēļ Tevi gaida jauni konkursi!

Māmiņu Klubs Tev - katru dienu!

20170616074346-16326.jpg

Titulbilde: @JurisRossPhotography