Kas šonedēļ notiek Māmiņu Klubā? Afiša

Kas šonedēļ notiek Māmiņu Klubā? Afiša

17. Jul 2017, 07:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vecāku skolā

Vasarā aicinām topošos vecākus apmeklēt Māmiņu Kluba Vecāku skolas dzemdību kursus ar 20% atlaidi. Kas jādara, lai saņemtu atlaidi? Izdrukā kuponu un ņem līdzi to uz pirmo nodarbību. Ar kuponu var saņemt atlaidi lekciju cikliem, kas sāksies jūlijā un augustā. Tāpēc ieskaties dzemdību kursu piedāvājumā, izvēlies sev izdevīgāko laiku, piesakies, ņemt līdzi kuponu un gaidīsim Tevi uz nodarbībām!

Otrdien nāc uz izglītojošām nodarbībām pie psiholoģes, krūts ēdināšanas Diānas Zandes.

18.jūlijā vēl pieejamas brīvas vietas uz šādām nodarbībām:

Kas vēl Tevi šonedēļ sagaida Māmiņu Kluba Vecāku skolā?

Mazuļa ienākšana pasaulē ir liels noteikums ne tikai jaunajiem vecākiem, bet arī vecvecākiem, tāpēc 21.jūlijā aicinām uz fizioterapeites Klaudijas Hēlas mazuļu hendlinga nodarbību vecvecākiem!

Lai mamma justos labi, svarīgi neaizmirst arī par mirkli savas pašsajūtas uzlabošanai, tāpēc izmanto iespēju apmeklēt Māmiņu Kluba Vecāku skolas vingrošanas un jogas nodarbības:

Ja vēlies saposties vasarai, tad aicinām Tevi uz vaksāciju topošajām un jaunajām māmiņām pie kosmētiķes Ivetas Libertes. Savu mazuli droši vari ņemt līdzi!

Portālā

Jūlijā rubrikā Huggies® Rotaļu zeme turpināsim stāstīt Tev par aktivitātēm un rotaļām ar bērnu ārpus mājām. Jā, vasara ir īstais laiks, lai dotos ārā, mācītos un apgūtu jaunas prasmes un zināšanas. Varbūt pat nebiji iedomājusies, ka pastaigas var pārvērst arī par izglītojošām rotaļām, kurās mazulis var mācīties krāsas, formas un citas dzīvei noderīgas atziņas. Par to vari lasīt Māmiņu Klubā jau šodien. Tāpat arī Tev būs iespēja uzzināt, kā ar rotaļāšanās palīdzību veicināt 6 – 9 mēnešus jauna bērniņa attīstību.

Vasarā Māmiņu Klubs piedzīvojis īstu konkursu birumu. To ir tik daudz, ka sev kaut ko atradīs ikviens!

Ko vari laimēt konkursos?

 

Māmiņu Klubs Tev - katru dienu!

20170616074346-16326.jpg

Titulbilde: @JurisRossPhotography