PAMĀCĪBA: Kā pievienot jaunu tēmu diskusijai Forumā?

PAMĀCĪBA: Kā pievienot jaunu tēmu diskusijai Forumā?

30. Dec 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Foruma noteikumi

Aizliegts publicēt copy-paste paziņojumus vairākos forumos bez Redakcijas atļaujas.

Izveidojot tēmas ierakstu, aizliegts nosaukumā lietot visus lielos burtus, kā arī izmantot vairāk kā divas zīmes, kas nav latīņu burti vai cipari, piemēram, %@#^&*!?.

Izveidojot tēmas ierakstu,nosaukumā konkrēti jānorāda tēma, nevis „Jūtos slikti”, „Palīdziet”, „Nezinu,ko iesākt!” Šādi foruma ieraksti bez brīdinājuma tiks dzēsti.

Aizliegts sāk kašķēties par to, ka „šāda tēma jau tikko jau ir bijusi”.Māmiņas un jaunās ģimenes rodas katru dienu arvien no jauna, šādos gadījumos labāk iekopējiet konkrētu saiti uz līdzīgo tēmu.

Izmantojiet meklētāju portālā! Pirms ievietot tēmu par identisku jautājumu, kas apspriests pirms neilga laika, labāk sameklējiet to meklētājā.

Aizliegts forumā vietā, kur psihologs piedāvā atbildēt uz Jūsu jautājumiem, komentāru formā aizvainot psihologu un uzvērt, ka viņš „tikai piedāvā savus pakalpojumus”. Atcerieties, viņš nevis piedāvā pakalpojumus, bet gan – objektīvu palīdzību!

Jūs pašas esat pats labākais informācijas sniedzējs un, arīdzan, avots. Tad nu sniedziet un krājiet vērtīgu informāciju, kas var būt noderīga arī pēc ilgāka laika.

Pērk/Pārdod/Atdod sadaļa forumā

Aizliegts pirkt/pārdot/atdot/mainīt dažādus medikamentus, uztura bagātinātājus un vitamīnus.

Aizliegts pirkt/pārdot/atdot/mainīt nelikumīgi iegūtus priekšmetus.

Aizliegts publicēt copy-paste paziņojumus vairākos forumos bez Redakcijas atļaujas.

Aizliegts izteikt komentārus par pārdotajām precēm, jo pērk un pārdod lietas, nevis gaida vērtējumu par preces izskatu, atbilstību vai noderīgumu.

Izveidojot sludinājumu, aizliegts nosaukumā lietot visus lielos burtus, kā arī izmantot vairāk kā divas zīmes, kas nav latīņu burti vai cipari, piemēram, %@#^&*!?.

Izveidojot sludinājumu,nosaukumā konkrēti jānorāda preces nosaukums, piemēram, rati un ratu firma, nevis vienkārši „Pārdod”, „Noderēs”, „Mainu pret šokolādi” utt. Šādi sludinājumi bez brīdinājuma tiks dzēsti.

Māmiņu Kluba portālā aizliegts ievietot sludinājumus ar vēlmi pārdot preces otrreizējai pārdošanai (izņemot jūsu PESONĪGĀS lietas un jūsu bērnu lietas). Tādi sludinājumi tiks dzēsti bez brīdinājuma. Citu māmiņu atdāvināto lietu pārdošana ir uzskatāma par ļaunprātīgu rīcību. Aicinām arī pārējās portāla māmiņas būt vērīgām un ziņot par pārkāpumiem!