Jautā Māmiņu Kluba speciālistiem, skaties ONLINE TV 23.maijā un laimē balvas!

23. May 2014, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja arī Tev ir aktuālas tēmas par gaidību laiku, daudzbērnu ģimenēm, veselīgu uzturu, podiņmācības apgūšanu, māmiņu tikšanās vietām un bērnu preču jaunumiem, noteikti skaties 23.maija ONLINE TV videosarunu! Esam sagādājuši Tev vairāk kā 2 stundu garu TV programmu tiešraidē kopā ar lieliskiem speciālistiem! Esi pirmā, kura uzdod jautājumus un papildus tam- laimē foršas balvas!

Uzdod jautājumus jau tagad, rakstot jautājumus anketā zemāk un laimē žurnālu Šūpulītis un krila eļļu bērniem!

20140408154106-94634.jpg

LYL Krila eļļa N30 KIDS Eur 12.66

LYL Krila eļļa N30 KIDS

Sastāvs

Krila eļļa (Euphausia Superba) 300 mg vienā kapsulā. Vienā iepakojumā atrodas 30 kapsulas.

Lietošana: Bērniem no 2 g.v. - 1 kapsula dienā, no 12 g.v.- 2 kapsulas dienā. Bērniem jaunākiem par 5 gadiem – tikai vecāku uzraudzībā, izspiežot eļļu no kapsulas, lai izvairītos no aizrīšanās.

Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu.

Kapsulas apvalka sastāvs: liellopu želatīns, mitrumuzturētāji-sorbīts un glicerīns, ūdens un zemeņu aromatizētājs

Māmiņu Lielās konferences programma

10:00 Tiekamies ar Robertu Fūrmani

Uzzināsim, kā sniegt pirmo palīdzību, iepazīsimies ar bērnu biežākajām traumām un saņemsim atbildes uz citiem būtiskiem jautājumiem par mākslīgo elpināšanu, sirds masāžu un to, kā rīkoties dažādās ārkārtas situācijās.

10:15  Daudzbērnu ģimenes: Gaidāmās 3+ kartes jaunumi

Mēs saņemam aizvien vairāk jautājumu par to, kad tad beidzot būs šī karte, un kādas iespējas karte sniegs daudzbērnu ģimenēm. Par to tad arī uzzināsim šodien!

10:40 Podiņmācības klubs ar Līgu Baroni Tamoviču

Portālā aktīvi norit podiņmācības apguve. Kā tas notiek? Mammas dalās pieredzē, ieteikumos, un pats svarīgākais - pieredzē un ieteikumos dalās arī speciālisti. Šajā reizē uz māmiņu jautājumiem atbildēs fizioterapeite Līga Barone Tamoviča.

11:10 Tev ir alerģija? Mums ir Neutral!

Uzzināsim vairāk par biežāk sastopamajām alerģijām bērniem, grūtniecēm, kā arī iepazīsimies ar alerģisku cilvēku ādai draudzīgiem veļas mazgāšanas līdzekļiem no Neutral, kas, pavisam noteikti, atvieglo alerģisku cilvēku ikdienu.

11:50 Ienirstam saldējumu pasaulē!

Klāt ir siltais laiks un aizvien biežāk gribas nogaršot ko vēsu. Par ko ir runa? Par saldējumu! Kas ir šis gardais našķis un ar ko tas ir tik īpašs?

12:00 Bērnu preču jaunumi

Iepazīsimies ar Canpol krāsainajām mācību krūzītēm, kas iemācīs mazulim padzerties pašam!

20140316084248-53362.jpg